|

Keko, İstanbul'a üzgün döndü

Elazığ'daki depremde annesini ve kardeşini kaybeden Keko, Galatasaraylı futbolcularla Trabzon maçı için bu şehre gitti. Sarı kırmızılılar maçtan mağlup ayrılınca İstanbul'a üzgün dönen Keko, yorgunluk nedeniyle konuşmakta güçlük çekti.

Cihan
00:00 - 22/03/2010 Pazartesi
Güncelleme: 09:26 - 22/03/2010 Pazartesi
Yeni Şafak
Keko, İstanbul'a üzgün döndü
Keko, İstanbul'a üzgün döndü

Elazığ'daki depremde annesini ve kardeşini kaybeden Keko, Galatasaraylı futbolcularla Trabzon maçı için bu şehre gitti. Sarı kırmızılılar maçtan mağlup ayrılınca İstanbul'a üzgün dönen Keko, yorgunluk nedeniyle konuşmakta güçlük çekti. Minik Keko, Trabzon'da güzel vakit geçirdiğini söyledi.

Elazığ depreminin simgesi haline gelen Keko Çiçek (8), Galatasaray kulübünün davetlisi olarak evvelsi gün İstanbul'a geldi. Babası Mehmet ve amcası İsa Çiçek ile İstanbul'u gezen Keko, önce Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ün konuğu oldu. Florya'daki Metin Oktay Tesisleri'nde futbolcuların antrenmanlarını izleyen Keko, Trabzonspor maçı için CimBom kafilesiyle Trabzon'a gitti.


Galatasaray'ın 1-0'lık skorla Karadeniz ekibine yenilmesi nedeniyle Keko İstanbul'a üzgün döndü. Hareketli bir gün yaşayan Keko'nun yorgunluğu yüzünden okunuyordu. Mağlubiyet nedeniyle üzgün olduğunu ifade eden Keko, haftaya oynanacak Fenerbahçe-Galatasaray maçı için İstanbul'a gelmek istediğini söyledi. Bu akşam Şişli Belediyesi'nin ayarladığı bir otelde konaklayacak olan Keko'nun yarın memleketi Elazığ'a geri döneceği öğrenildi.


14 yıl önce