|

Kenan Sofuoğlu: Hakan Şükür sakın gelme!

Dünya Şampiyonu milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu, ABD'de yaşayan eski futbolcu FETÖ yanlısı Hakan Şükür'e sosyal medya hesabından sert tepki gösterdi. Meydanlara millete destek olmaya gittiğini söyleyen ve Cumhurbaşkanı Erdoğan için 'Rabbim Reisimizden razı olsun' diyen Sofuoğlu, Hakan Şükür'e 'Sakın Sakarya'ya gelme, bu halk seni linç eder' diye seslendi.

Yeni Şafak
14:59 - 16/07/2016 Cumartesi
Güncelleme: 15:04 - 16/07/2016 Cumartesi
Yeni Şafak
Kenan Sofuoğlu'na yaptığı paylaşım sonrasında takipçilerinden destek yorumları yağdı.
Kenan Sofuoğlu'na yaptığı paylaşım sonrasında takipçilerinden destek yorumları yağdı.

Dünya Şampiyonu Kenan Sofuoğlu Instagram hesabından darbe kalkışmasıyla ilgili mesaj yayınladı. Meydanlarda devlete,millete destek olmaya gittiğini söyleyen Sofuoğlu, Fetullah Terör Örgütü (FETÖ) destekçisi Hakan Şükür'e de ateş püskürdü. Hakan Şükür'e "Sakın Sakarya'ya gelme" diye seslenen Sofuoğlu, halkın Şükür'ü linç edeceğini söyledi.



Sofuoğlu'nun sosyal medya hesabından paylaştığı mesaj:



'Rabbim halkımızdan ve Reis'imizden razı olsun dimdik ayakta durdukları için. Hakan Şükür sakın Sakarya'ya gelme bu halk seni linç eder. Biz abdestimizi alip adam gibi ölmeye koştuk. Sakarya Valiliği önünde elinde silah olan askerlerle karşı karşıya geldik. Rabbim halkımızdan ve reisimizden razı olsun. Dimdik ayakta durduklari için. Hakan Şükür sakın Sakarya'ya gelme bu halk seni linç eder. Ne mutlu bu vatan icin şehit olanlara' yazdı.





#Kenan Sofuoğlu
#Hakan Şükür
8 yıl önce