|

Mahir Ünal: Operasyon Afrin ile sınırlı değil

AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal, ABD'nin YPG açıklamalarına ve Afrin operasyonuna ilişkin yaptığı açıklamada 'Biz terör koridoruna asla izin vermeyeceğiz. ABD'nin kararlılığımızı görmesini dilerim.Operasyon Afrin ile sınırlı değil' dedi.

Yeni Şafak
12:14 - 18/01/2018 Perşembe
Güncelleme: 12:27 - 18/01/2018 Perşembe
Yeni Şafak
AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal
AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, "ABD’nin kafa karışıklığı içinde olduğu görülüyor. ABD Başkanı Donald Trump Erdoğan ile yaptığı görüşmede Cumhurbaşkanımıza PKK/PYD’ye silah yardımını saçma olduğunu açıklamıştı. Biz terör koridoruna asla izin vermeyeceğiz. ABD'nin kararlılığımızı görmesini dilerim" dedi.

İşte Mahir Ünal'ın A Haber'de yaptığı açıklamalardan öne çıkan bölümler;

Afrin ile sınırlı değil

ABD'nin kafa karışıklığı içinde olduğu görülüyor. ABD Başkanı Donald Trump Erdoğan ile yaptığı görüşmede Cumhurbaşkanımıza PKK/PYD'ye silah yardımını saçma olduğunu açıklamıştı. Biz terör koridoruna asla izin vermeyeceğiz. ABD'nin kararlılığımızı görmesini dilerim. Biz yeni bir şey söylemiyoruz. Biz dün dediğimizi tekrarlıyoruz. Türkiye uygun gördüğü zaman içinde bölgeye operasyon yapar. Operasyon Afrin ile sınırlı değil.

Son dönemde ABD'nin kendi içinde de seslendirilmeye başlayan bir şey var. ABD'nin terör örgütleri üzerinde yürüttüğü vekalet savaşları tepkiye neden oldu. Bunun sürdürülebilirliği kalmadı ABD kafa karışıklığını gidermeli. Burası bir oyun alanı değil. Burası bizim evimiz.



#Afrin
#ABD
#Mahir Ünal
#AK Parti
6 yıl önce