|

Nagatomo’da son viraj

Geçtiğimiz sezon devre arasında kiralık olarak Galatasaray’a katılarak şampiyonluğa önemli bir katkıda buluna Nagatomo konusunda olumlu gelişmeler yaşanıyor. Başkan Mustafa Cengiz, Japon oyuncuyla imzaların atılmaya çok yakın olduğunu ifade etti.

Yeni Şafak ve
04:00 - 18/06/2018 Monday
Güncelleme: 03:12 - 18/06/2018 Monday
Yeni Şafak
Yuto Nagatomo
Yuto Nagatomo

Galatasaray’da transfer çalışmaları devam ederken, Yuto Nagatomo ile ilgili Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz’den camiaya müjdeli haber geldi.

Ara transfer döneminde takıma katılan ve ortaya koyduğu performansla şampiyonlukta önemli bir katkısı olan Japon oyuncu için tüm şartlarını zorlayan sarı-kırmızılılar, mutlu sona ulaşmak üzere. Galatasaraylı taraftarların da ısrarla takımda görmek istediği ve müjdeli bir haber beklediği Nagatomo konusunda, sevindirici haber, camianın bir numaralı isminden geldi. Japon sol bek ile ilgili gelişmelerin olduğunu belirten Mustafa Cengiz’in KAP’tan gelecek cezadan dolayı Japon oyuncuyu kamuoyuna açıklamadığı ortaya çıktı. Sarı-kırmızılılar, imzaların atılmasının ardından KAP’a göndereceği yazıyla transferi açıklamış olacak.

İTALYAN BASINI TEMKİNLİ

İtalyan basınına göre ise Galatasaray ile Inter arasındaki görüşmeler sürüyor. İtalyan ekibinin, Yuto Nagatomo için 5 milyon Euro bonservis bedeli istediği, sarı-kırmızılıların ise 3 milyon Euro’dan fazla veremediği belirtildi. Haberde, Türk basınında anlaşmanın yapıldığı yönünde haberler çıktığını ancak şu ana kadar böyle bir anlaşmanın olmadığı vurgulandı. 31 yaşındaki futbolcu, Galatasaray’da ligde 15 maça çıktı ve 3 asist yaptı.

#Galatasaray
#Nagatomo
#Mustafa Cengiz
6 years ago