|

Ortak miting öncesi sohbet ettiler

İzmir'de Cumhur İttifakı'nın ilk ortak mitingi düzenlendi. Mitingde Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP lideri Bahçeli halka hitap etti. Miting öncesi Erdoğan ile Bahçeli bir süre sohbet etti.

Yeni Şafak
16:16 - 17/03/2019 Pazar
Güncelleme: 16:25 - 17/03/2019 Pazar
IHA
Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP lideri Bahçeli ile miting öncesi sohbet etti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP lideri Bahçeli ile miting öncesi sohbet etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP lideri Devlet Bahçeli, İzmir'de Cumhur İttifakı'nın ortak mitingini gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Devlet Bahçeli miting öncesi bir süre sohbet etti.

İlk ortak miting

İzmir Gündoğdu Meydanı'nda Cumhur İttifakı'nın ilk ortak mitingi düzenlendi. Parti flamalarının yer almadığı mitingde, İzmirlilere 100 bin bayrak dağıtıldı.

Gündoğdu Meydanı'na rahatlıkla girilebilmesi için de gerekli planlamalar yapılırken, vatandaşlara 250 bin adet su verildi. Alanın iki farklı noktasına Kızılay çadırları kuruldu. Ayrıca alan içerisinde olası bir sağlık sorununa karşı güvenlik koridoru oluşturuldu.


Alan Cumhuriyet Meydanı’ndan Alsancak Vapur İskelesi’ne kadar polis bariyerleri ile kapatıldı. Alana girişler, altı kapıdan yapıldı. Vatandaşlar, arama noktalarından geçerek alana giriş yaptı.

Öte yandan alana Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın olduğu ve 'Beka için milli karar' yazılı dev bir pankart asıldı.

Bu pankartın hemen yanında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin bulunduğu ve üzerinde ‘Cumhur için istikrar’ yazılı pankart asıldı.

Ayrıca, Cumhur İttifakı’nın AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci’nin de 'Zeybekci çözer, İzmir’e değer' yazılı bir pankartı alanda yer aldı.

Mitingde Cumhur İttifakı İzmir adayları da sahneye davet edilerek halkı selamladı.



#Erdoğan
#Bahçeli
5 yıl önce