|

Pencereden dışarı sarkan kolundan bileziği çalındı

İha
00:00 - 18/07/2008 Cuma
Güncelleme: 14:26 - 18/07/2008 Cuma
Yeni Şafak
Pencereden dışarı sarkan kolundan bileziği çalındı
Pencereden dışarı sarkan kolundan bileziği çalındı

Adana'da, aşırı sıcaklar nedeniyle gece uyurken pencereyi açık bırakan kadının pencereden dışarı sarkan kolundan 300 YTL değerinde bileziği çalındı.

Olay, Dağlıoğlu Mahallesi'nde bir evde meydana geldi. Vesile Bozdağ adlı kadın, gece yatarken zemin kattaki evinin penceresini havalar sıcak olduğu için açık bıraktı. Pencerenin önünde bulunan kanepede uykuya dalan Bozdağ'ın sol kolu sabaha karşı pencerenin demir korkulukları arasından dışarıya doğru sarktı. Sokaktan geçen kimliği belirsiz bir kişi, bileğinde altın bilezik bulunan kolu görünce pencereye yaklaştı. Genç kadının kolundaki altın bileziği yavaşça çıkaran hırsız, Vesile Bozdağ'ın uyanması

üzerine hızla kaçtı. Genç kadın, yatağından fırlayarak durumu kocasına heber verdi. Hırsızın peşinden koşan Vesile Bozdağ ve eşi, hırsızı yakalayamadı.

Durumu polise bildiren Vesile Bozdağ, pencerenin demir korkulukları olduğu için gece yatarken pencereyi açık bıraktığını belirterek, “Böyle bir olayın başıma geleceği aklıma gelmezdi. Bir elin kolumda olduğunu hissederek uyandım. Kafamı kaldırdığımda iş işten geçmişti. Peşinden koştuk ama yakalayamadık. 300 YTL değerinde bileziğim çok komik bir şekilde çalındı. Bundan sonra kesinlikle pencere açık yatmam” dedi.



16 yıl önce