|

Rapaiç'in oğlu Fenerbahçe teknik heyetini etkiledi

Fenerbahçe'nin devre arası transfer döneminde altyapı kadrosuna kazandırdığı Boris Rapaiç gösterdiği performansla dikkat çekti. Milan Rapaiç'in oğlu olan futbolcu, sarı lacivertlilerle çıktığı 2 maçta 3 gol atarken teknik heyetten tam not aldı.

Yeni Şafak
16:29 - 8/02/2018 Perşembe
Güncelleme: 17:11 - 8/02/2018 Perşembe
Yeni Şafak
Boris Rapaiç, Fenerbahçe U21 Takımı formasıyla 2 maçta 3 gol attı.
Boris Rapaiç, Fenerbahçe U21 Takımı formasıyla 2 maçta 3 gol attı.

Fenerbahçe'nin devre arasında kadrosuna kattığı ancak U21 takımında şans verdiği Milan Rapaiç'in oğlu Boris Rapaiç çıktığı 2 maçta 3 gol atarak dikkatleri üzerine çekti.

Hırvat futbolcu, ilk kez forma giydiği Trabzonspor U21 maçında 1 gol atarken Gençlerbirliği ile oynanan mücadelede de 2 golle takımına katkı sağladı. Genç oyuncunun başkent ekibiyle oynanan mücadelede attığı frikik golü de büyük alkış aldı.

  • Forvet olarak oynayan ve daha önce Inter U19 Takımı'nda da forma giyen Boris Rapaic, ülkesinin takımı Hajduk Split'te de forma giydi. Hajduk Split ile sözleşmesi bittikten sonra Fenerbahçe'de deneme süreci geçiren genç yetenek devre arası kampında beğenildi ve kulübe kazandırılmaya karar verildi.
Fenerbahçe'den dikkati çeken hamleler
  • Sarı lacivertli kulüp, sezon başından bu yana genç futbolculara yönelik ciddi bir çalışma yürütüyor. Altyapısından yetişen Oğuz Kağan Güçtekin'le profesyonel sözleşme imzalayan kulüp, Makedonya'nın gelecek vadeden yıldız adayı Eljif Elmas'ı da kadrosuna katmıştı. Fenerbahçe bu iki isme ek olarak 1 hafta önce de İsveç'ten 18 yaşındaki stoper Andreas Kilit'i transfer etti.


Happy with 3rd goal in 2 matches...💙💛 #fener

Boris Rapaic (@boky9)'in paylaştığı bir gönderi ()

#Fenerbahçe
#Boris Rapaiç
6 yıl önce