|

Seçim maratonu Isparta’dan başlıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yerel seçim maratonuna bu hafta başlıyor. Erkenden sahaya inecek olan Erdoğan’ın ilk durağı Isparta olacak. Yarın Isparta’ya gidecek olan Erdoğan’ın cumartesi günkü durağı da Kayseri. Adayların kesinleşmesiyle birlikte il ziyaretleri hızlanacak.

Fazlı Şahan
04:00 - 11/10/2018 Perşembe
Güncelleme: 00:56 - 11/10/2018 Perşembe
Yeni Şafak
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ilk durağı Isparta olacak.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ilk durağı Isparta olacak.

Yerel seçimlerle ilgili hazırlıklarını sürdüren AK Parti’de bir taraftan aday belirleme süreci devam ederken, bir taraftan da saha çalışması başladı.

AK Parti’nin tüm kadroları sahaya inerek, “gönül belediyeciliği” anlayışını millete anlatacak. Teşkilatın dinamizmini artırmak için Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan da erkenden sahaya inecek. Erdoğan, mart ayındaki yerel seçimlere kadar olan süreçte hafta sonlarını farklı illerde milletle kucaklaşmaya ayıracak. Erdoğan ziyaretlerde AK Parti’nin belediyecilik anlayışını yansıtan projeleri de hizmete açacak. Yeni projelerle ilgili müjdeler de Başkan Erdoğan tarafından bu ziyaretler sırasında verilecek. Adayların kesinleşmesi ve yerel seçimin yaklaşması ile birlikte Erdoğan’ın il ziyaretleri hızlanacak.

TOPLU AÇILIŞ TÖRENİ

Erdoğan bu kapsamda ilk ziyaretini Isparta’ya gerçekleştirecek. Yarın yapılacak olan ziyarette Erdoğan toplu açılış törenine katılarak, millete seslenecek. Isparta 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı’nda halka seslenecek olan Erdoğan’ın, bir dizi incelemelerde bulunarak, Isparta Terörizmle Mücadele Eğitim ve Tatbikat Merkezi Komutanlığı’ndaki mezuniyet ve yemin törenine katılması bekleniyor.

İKİNCİ ZİYARET KAYSERİ

Erdoğan bu kapsamdaki ikinci ziyaretini ise cumartesi günü Kayseri’ye gerçekleştirecek. Erdoğan katılacağı toplu açılış töreniyle 41 başlıkta yüzlerce yatırımı hizmete açacak. Kayseri’deki toplu açılış töreni ve miting Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleşecek.

#Cumhurbaşkanı Erdoğan
#AK Parti
#Yerel Seçimler
6 yıl önce