|

Sema''yı unutmadılar

Bursa''da 2011 yılında hunharca katledilen üniversiteli Sema Karakoca''yı arkadaşları unutmadı. Uludağ Üniversitesi öğrencileri, mezuniyet töreninde ''Sema Karakoca her zaman bizimle'' yazılı pankart açtı

Dha
00:00 - 19/06/2014 Perşembe
Güncelleme: 20:12 - 18/06/2014 Çarşamba
Yeni Şafak
Sema''yı unutmadılar
Sema''yı unutmadılar

Bursa''da 3 yıl önce öldürülen üniversite öğrencisi Sema Karakoca''nın arkadaşları, vefakar olduklarını gösterdi. Uludağ Üniversitesi Mete Cengiz Kültür Merkezi''nde önceki yapılan Fen-Edebiyat Fakültesi mezuniyet töreninde duygulu anlar yaşandı. Merkez Nilüfer İlçesi''nde Deri Organize Sanayi''nin bulunduğu Badırga Köyü yakınlarında, 2011 yılında ölü bulunan ve bugüne kadar katil zanlısı yakalanamayan Felsefe Bölümü öğrencisi 19 yaşındaki Sema Karakoca''yı, dönem arkadaşları mezuniyet töreninde de unutmadı.

TEMSİLİ BELGE

Daha önce Uludağ Üniversitesi Görükle Kampüsü''nde katilinin bulunması için gösteriler düzenleyen öğrenciler, arkadaşları için temsili mezuniyet belgesi hazırladı. Törende konuşan Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsmail Naci Cangül ve Felsefe Bölüm Başkanı Prof. Ahmet Cevizci de öldürülen öğrencilerini unutmadıklarını söylediler. Karakoca için hazırlanan sembolik mezuniyet belgesini alan arkadaşları daha sonra sahnede toplu fotoğraf çektirirken, ''Sema Karakoca her zaman bizimle'' pankartı açtı.

10 yıl önce