|

Telefondaki 215 volt öldürdü

Alanya'da telefon kulübesinde Ukraynalı turistin ölümü üzerine savcılığın görevlendirdiği bilirkişi, kulübede 215 volt elektrik kaçağı olduğunu belirledi.

Aa
00:00 - 6/06/2008 Friday
Güncelleme: 02:07 - 6/06/2008 Friday
Yeni Şafak
Telefondaki 215 volt öldürdü
Telefondaki 215 volt öldürdü

Antalya'nın Alanya ilçesine bağlı Konaklı beldesinde, Ukrayna uyruklu Vitalii Liakhov (31) isimli turistin telefon kulübesindeki ölümüyle ilgili olarak Alanya Cumhuriyet Başsavcılığının görevlendirdiği bilirkişi, kulübede 215 wolt elektrik kaçağı olduğunu belirledi.

KABLODA AÇIKLIK BULDULAR

Raporda, kulübede 215 volt elektrik kaçağı tespit edildiği bildirildi. Raporda, kaçağın, telefon kulübesindeki aydınlatma lambasına giden kablodaki bir açıklıktan meydana geldiği belirtildi. Ukraynalı turistin, elektrik çarpmasından ölüp ölmediği, Antalya Adli Tıp Kurumundan gelecek ölüm raporundan sonra kesinleşecek. Savcılık da bu rapordan sonra soruşturmanın seyrini belirleyecek. Öte yandan, bazı görgü tanıkları ve ilgililerle TEİAŞ ve Türk Telekom yetkililerinin savcılıkta ifadeleri alındı.

TELEFON ETMEK İSTERKEN ÖLMÜŞTÜ

Vitalii Liakhov önceki gün kaldığı otelin karşısındaki telefon kulübesine girmiş, görüşme için ahizeyi eline aldığı sırada aniden fenalaşarak, yere yığılmıştı. Telefon kulübesinden çıkarılan Ukraynalı turist hastaneye kaldırılırken, ambulansta ölmüştü.

16 years ago