|

Ticari kredilerde de Kazan Kazan dönemi

Vakıfbank, bireysel kredilerden sonra taksitli ticari kredi kullanacak müşterileri için de 'Kazan Kazan' programını uygulama kararı aldı

Aa
00:00 - 19/06/2007 Salı
Güncelleme: 01:16 - 19/06/2007 Salı
Yeni Şafak
Ticari kredilerde de Kazan Kazan dönemi
Ticari kredilerde de Kazan Kazan dönemi

Bankacılıkta "Kazan Kazan" adıyla yeni bir program başlatan Vakıfbank, bireysel bankacılıktan sonra söz konusu programı taksitli ticari kredi kullanacak müşterilerine de uygulayacak. Buna göre banka, ticari kredisini bankadan alanların mevduatına, yüksek faiz verecek. Bankadan yapılan açıklamaya göre, bu program ile taksitli ticari kredi kullanacak müşterilerinin veya bu müşterilerinin uygun bulacağı kişilerin, kredi kullanımını takip eden 1 yıl içinde açacakları vadeli mevduat hesaplarına ve kredi kullanımından sonra oluşabilecek birikimlerine yüksek kazanç elde etme imkanı sağlanacak. Program kapsamında banka müşterilerinin YTL, dolar ve avro mevduat faiz oranı, aktif büyüklük sıralamasında ilk 5 bankanın cari mevduat faiz oranlarının aritmetik ortalaması üzerine YTL için 1 puan, dolar ve avro içinse 1,5 puan eklenerek belirlenecek.

Kazan Kazan programından, taksitli ticari kredi, araç/filo kredisi, plaka araç, işletme kredisi veya işyeri edindirme kredisi kullanan müşteriler faydalanacak. Program kapsamında açılacak mevduat hesapları için alt limit 1.000 YTL, dolar veya avro, vadeleri de 30 gün olması ve kredi kullanım tarihinden sonra açılmış olması şartı aranacak.

17 yıl önce