|

TIR bahçeye devrildi: 2 yaralı

Manisa'nın Turgutlu ilçesi yakınlarında yol kenarındaki bahçeye devrilen TIR'ın sürücüsü Ömer Opşin ile yanındaki ağabeyi Salih Opşin yaralandı. TIR sürücüsü Ömer Opşin'in ehliyetinin yetersiz olduğu belirlendi.

Yeni Şafak
11:53 - 3/02/2015 Tuesday
Güncelleme: 09:54 - 3/02/2015 Tuesday
DHA

Bugün saat 07.30 sıralarında Turgutlu'dan İzmir yönüne giden Ömer Opşin (19), kullandığı makarna yüklü 21 EA 787 plakalı TIR'ın direksiyon hakimiyetini Nif Çayı Köprüsü yakınlarında kaybetti.


Kontrolden çıkan TIR, savrularak yol kenarındaki şeftali bahçesine devrildi. TIR'ı süren Ömer Opşin ile yanındaki ağabeyi Salih Opşin (39) yaralandı. TIR'ın kasasından paketler halindeki makarnalar da etrafa saçıldı. Yoldan geçen diğer araç sürücülerinin haber vermesi üzerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, iki kardeşe ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı.


Daha sonra Turgutlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Opşin kardeşler tedaviye alındı. İki yaralının da sağlık durumlarının iyi olduğu, hayati tehlikelerinin bulunmadığı bildirildi.


Opşin'in 'B' sınıfı sürücü belgesinin bulunduğu, bunun da TIR kullanmak için yeterli olmadığı belirtilirken, polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

 
#tır
#kaza
#manisa
9 years ago