|

Tivibu Spor 2 canlı izle! Beşiktaş’ın maçı Tivibu Spor2’de!

Tivibu Spor 2 canlı izlemek için haberimizi inceleyebilirsiniz. Şampiyonlar Ligi B Grubu maçlarında Beşiktaş kendi evinde Benfica ile karşılaşacak. Bu dev maç ise Tivibu Spor 2 kanalından canlı izlenecek. İşte Tivibu Spor 2 canlı izleme bilgileri.

Yeni Şafak
12:22 - 23/11/2016 Çarşamba
Güncelleme: 12:29 - 23/11/2016 Çarşamba
Diğer
Tivibu Spor 2

kanalı canlı izleme bilgileri haberimizde. Şampiyonlar Ligi'nde heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'nde Portekiz temsilcilerinden Benfica ile karşılaşıyor. Maç ise 20.45'te Tivibu Spor 2 ekranlarından canlı izlenecek. İşte Tivibu Spor 2 canlı izleme bilgileri.





Maça ait istatistikler

  • Beşiktaş, evinde oynadığı resmi maçlarda Portekiz takımlarına karşı kazanamadı (1B 3M).
  • Benfica, Türk takımlarına karşı deplasmanda oynadığı beş resmi maçta galip gelemedi (2B 3M).
  • Benfica, Şampiyonlar Ligi'nde deplasmanda oynadığı son sekiz maçın sadece birinde kalesini gole kapatabildi (bu sezo oynadığı Dinamo Kiev maçı, 2-0).
  • Benfica, Şampiyonlar Ligi'ndeki son 44 maçında sadece bir kez ikiden fazla gol atabildi (Kasım 2013'te Anderlecht'e karşı).
  • Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'nde evinde oynadığı son 12 maçın sadece üçünü kazanabildi (2B 7M) ve bu maçların sadece birinde gol yemedi.
  • Beşiktaş'ın bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı iki iç saha maçı da 1-1 sonuçlandı. Beşiktaş'ın, turnuvada iç sahada arka arkaya üç maçlık yenilgisiz serisi bulunmuyor.
  • Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'nde dört maçtır yenilmiyor (1G 3B): takımın turnuvada elde ettiği en uzun yenilmezlik serisi.
  • Beşiktaş, Avrupa kupalarında oynadığı son 20 maçın 19'unda rakiplerine gol atmayı başardı (toplam 27 gol).
  • Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde sadece Barcelona (%36) ve Arsenal'in (%27.3) gole çevirme oranları Beşiktaş'tan daha yüksek (%21.4).
  • Beşiktaş bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde frikikten en fazla gol atan takım (2).
  • Beşiktaş bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde rakip ceza sahasında topla en az buluşan beşinci takım (49). Ancak Kara Kartallar, rakip ceza sahasında her 12 topla buluşmada bir gol atıyor ve bu alanda turnuvanın en iyi beşinci takımı.
  • Beşiktaş, bu sezon Sevilla'nın ardından (%56) Şampiyonlar Ligi'nde en yüksek yüzdeyle ikili mücadele kazanan takım (%55).
  • Benfica, Şampiyonlar Ligi'ndeki son iki maçını kazandı (ikisi de Dinamo Kiev'e karşıydı). Ancak, Portekiz ekibi 2005/06'dan bu yana turnuvada arka arkaya üç galibiyet alamadı.
  • Beşiktaş'ın bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde attığı gollerin %67'si duran toplardan geldi (altı golün dördü); turnuvadaki en yüksek oran.
  • Ricardo Quaresma, son üç Şampiyonlar Ligi maçında iki gol atıp, iki de asist yaptı.



Beşiktaş-Benfica maçına doğru


UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu 5. maçında yarın deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacak Benfica'nın teknik direktörü Rui Vitoria, büyük bir takım karşısında galibiyete odaklandıklarını söyledi.



Vodafone Arena'da düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Vitoria, "Galibiyete odaklanarak bu maçtan 3 puan almak ve üst tura yükselmek istiyoruz." dedi.



Zor bir maça çıkacaklarını belirten Portekizli teknik adam, "Beşiktaş kaliteli ve dünyaca tanınmış oyuncuları olan bir kulüp. Bizim için zor bir maç olacak. İki final maçımız kaldı. Futbolcularımız kapasitelerini sonuna kadar kullanarak ellerinden geleni ortaya koyacak. İnanarak oynamaları gerekiyor. Bu şekilde sonuca ulaşmaya çalışacağız." ifadelerini kullandı.



Vitoria, stadın atmosferiyle ilgili soruya, "Biz 50 bin kişiden fazla seyirci topluluğuna karşı oynamaya alışığız. Buraya çok az taraftarla geldik ama bunu dramatik görmüyoruz. Bu şekilde oynamak belki de iyi bir tecrübe olacak." cevabını verdi.




- Luisao: "Gruptan çıkmak istiyoruz"



Benfica'nın tecrübeli stoperi Luisao ise gruptan çıkmak istediklerini ifade etti.



Bu hedef için çok çalıştıklarını belirten Brezilyalı futbolcu, "Bu gruptan çıkmak istiyoruz ve bunun için çalışıyoruz. Beşiktaş, Quaresma ve Aboubakar gibi tanınmış oyunculara sahip bir takım. Onlara karşı hazırlıklarımızı yaptık ve bunu sahada ortaya koymaya çalışacağız. Sürekli olarak aynı şekilde form tutmaya çalışıyoruz ve güçlü olmaya devam ediyoruz. Benfica'da oynayanlar büyük karşılaşmalara hazırdır." şeklinde konuştu.





#Benfica
#Beşiktaş
#Tivibu Spor 2
8 yıl önce