|

Türkiye güvenlikte Avrupa ikincisi

Securitas Avrupa Başkanı Bart Adam, 2011 yılsonu itibariyle yüzde 24'lük organik büyüme payıyla Avrupa 2'ncisi olan Securitas Türkiye'nin, grup içinde örnek gösterilen bir ülke olduğunu söyledi.

Üsame Karakış
00:00 - 6/06/2012 Çarşamba
Güncelleme: 00:32 - 6/06/2012 Çarşamba
Yeni Şafak
Türkiye güvenlikte Avrupa ikincisi
Türkiye güvenlikte Avrupa ikincisi

300 bin çalışanıyla Kuzey ve Güney Amerika'da, Avrupa'da ve Asya'da toplam 51 ülkeye hizmet veren Securitas güvenlik şirketinin Avrupa Başkanı Bart Adam, Türkiye'nin özel güvenlik sektöründeki başarısıyla Avrupa'da örnek gösterilen bir ülke olduğunu söyledi. Securitas Avrupa Bölge Başkanı Bart Adam'a Securitas Türkiye Ülke Başkanı Murat Kösereisoğlu da eşlik etti. Adam, Securitas Türkiye'nin 2011 yılsonu itibariyle yüzde 24 organik büyüme payı ve çalışan sayısı olarak Avrupa'da dördüncü büyük ülke olduğunu söyledi.

2011 CİROSU 190 MİLYON TL

Securitas'ın müşteri odaklı bir şirket olduğunu belirten Adam, sektörel ihtiyaçlara yönelik çözümler sunan Securitas'ın, Türkiye özel güvenlik pazarına inanarak girdiğini belirterek, 'Türkiye özel güvenlik sektöründe elde ettiğimiz başarılar haklı olduğumuzun kanıtıdır' dedi. 2011 yılında elde ettiği 190 milyon TL'lik cirosuyla Securitas Türkiye'nin müşteri odaklı bir şirket olduğuna dikkat çeken Adam, bu doğrultuda müşterinin ihtiyaçlarına en iyi şekilde cevap veren ürün ve hizmetler geliştirebilmek için yüksek teknolojiden faydalandıklarının altını çizdi. Securitas Türkiye Ülke Başkanı Murat Kösereisoğlu ise 'Türkiye'de güvenlik sektöründeki lider konumumuzu derinlikli ürün ve hizmet anlayışımıza borçluyuz' dedi. Securitas Türkiye Başkanı Murat Kösereisoğlu da, Securitas Türkiye'de istihdam edilen 9 bin kişilik kadronun; enerji, denizcilik, havacılık ve madencilik gibi güvenlik sektörü adına segmentasyonuna dikkat çekti.


2012'de yüzde 12 büyürüz

Securitas Türkiye Ülke Başkanı Murat Kösereisoğlu, Securitas'ın Türkiye'ye girişinden itibaren, güvenlik hizmetini tamamlayıcı satın almalar gerçekleştirerek güvenlik danışmanlığında ICTS, para ve değerli eşya taşımacılığında Erk-Armored (Loomis), elektronik güvenlik sistemlerinde Sensormatic firmalarını aynı çatı altında toplayarak, iş ortaklarına kombine güvenlik çözümü sağlayabilecek bir güvenlik platformu oluşturduklarını kaydetti. Endüstriyel tesislere kadar 20 farklı sektörde 400'e yakın kuruluşa güvenlik hizmeti sunan Securitas Türkiye, 76 ilde 9 bin personel istihdam ediyor. Türkiye pazarına 2006 yılında giren ve kısa sürede Avrupa'da hizmet verilen 22 ülkeden 9. sıraya yükselen Securitas Türkiye, 2012'de yüzde 12 oranında bir büyüme sağlamayı hedefliyor.



12 yıl önce