|

Yabancı yatırımcılar için Türkiye çok cazip bir ülke

Cosy Elektronik Türkiye Genel Müdürü Birol Demirkan, şirketin operasyonlar için Ankara'yı üs seçtiğini söyledi. Demirkan “Türkiye yabancı şirketler için cazip bir ülke” dedi.

Ankara
00:00 - 22/02/2009 Pazar
Güncelleme: 02:23 - 22/02/2009 Pazar
Yeni Şafak
Yabancı yatırımcılar için  Türkiye çok cazip bir ü
Yabancı yatırımcılar için Türkiye çok cazip bir ü

İsveç-Alman Ortaklığı Cosy Elektronik, Türkiye'deki ilk resmi bayisini Ankara'da açtı. Şirketin Türkiye Müdürü Birol Demirkan, Balgat Cevizlidere Caddesindeki bayinin açılışında yaptığı konuşmada, kablo donanım sistemleri satan şirketin, Türkiye'deki üssü için Ankara'yı seçtiğini söyledi. Şirketin aslında 1995 yılından bu yana Türkiye'deki anlaşmalı şirketleri aracılığıyla ürünlerini piyasaya sürdüğünü anlatan Birol Demirkan, çalıştıkları Aselsan, Roketsan, Otokar ve Tem Kablo gibi şirketler Ankara'da bulunduğu için bu kenti seçtiklerini ifade etti.

MÜŞTERİYE YAKIN SUNUM

Birol Demirkan, açtıkları bayinin irtibat-danışmanlık ofisi olarak çalışacağını, teknik çözümleri müşterilerine daha yakından sunacaklarını ifade etti. Türkiye'nin yabancı şirketler için cazip bir ülke olduğunu belirten Birol Demirkan, Ankara'daki yatırımlarının temelinde Türkiye ekonomisine duydukları güvenin yattığını kaydetti.



15 yıl önce