|

Yeneroğlu: Ezici çoğunlukla 'evet' için start vereceğiz

TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Yeneroğlu, "Başbakanımız ve AK Parti Genel Başkanı Yıldırım 18 Şubat'ta Oberhausen Arena'da gerçekleşecek buluşmada Avrupalı Türklerle hasret giderecek, anayasa değişikliği hakkında vatandaşlarımızı bilgilendirecek" dedi.

Yeni Şafak
17:54 - 10/02/2017 Cuma
Güncelleme: 18:02 - 10/02/2017 Cuma
AA
Mustafa Yeneroğlu
Mustafa Yeneroğlu

TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu, Başbakan Binali Yıldırım'ın, 18 Şubat'ta Almanya'nın Oberhausen şehrinde Avrupa ülkelerinde yaşayan vatandaşlarla bir araya geleceğini bildirdi.



Yeneroğlu yaptığı yazılı açıklamada, referandumda yurt dışında yaşayan vatandaşların da sandığa gideceğini anımsatarak, "Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin uygulamaya geçirilmesi için yurt dışında yaşayan milletimize de tarihi bir sorumluluk düştüğünün farkındayız." ifadesini kullandı.



Mustafa Yeneroğlu, şunları kaydetti:



  • "Kalbi Türkiye için çarpan insanlarımızın içinde bulunduğumuz kritik süreçte de üzerine düşen bu sorumluluğu yerine getireceğini ümit ediyorum. Şu ana kadar gerçekleştirilen seçimlerde ciddi bir fedakarlıkla sandığa giden yurt dışı seçmenlerimiz büyük bir teşekkkürü hak etmiştir. İnanıyorum ki daha fazla hassasiyeti anayasa ile ilgili halkoylamasında göstereceklerdir.
  • Başbakanımız ve AK Parti Genel Başkanı Binali Yıldırım konuyla ilgili Avrupa'da yaşayan vatandaşlarımıza hitap edecek, 18 Şubat'ta saat 13.00'te Oberhausen Arena'da gerçekleşecek buluşmada Avrupalı Türklerle hasret giderecek, anayasa değişikliği hakkında vatandaşlarımızı bilgilendirecek. Ülkemizdeki son gelişmelerle birlikte yurt dışında yaşayan vatandaşlarımızı ilgilendiren konulara da değinecek. Başbakanımızla gerçekleştireceğimiz programla referandumda yurt dışında rekor bir katılımın gerçekleşmesi ve ezici çoğunlukla 'Evet' oylarının çıkması için start vereceğiz."
#Mustafa Yeneroğlu
#Referandum
#AK Parti
#Başkanı
#Binali Yıldırım
7 yıl önce