|

Yolcular otistik çocuğu minibüsten indirmek istedi

Psikolog Cihan Çelik, otizm hastası olan öğrencisiyle ilgili bir olayı anlattı. Dedesi tarafından bakılan Alican ile dolmuşta karşılaşan Çelik, yolcuların otizmli bir çocuğa tahammül edemediğini söyledi. Yolcuların, Alican'ın dedesine baskı yaparak aşağı indirmek istediklerini anlatan Çelik, "Yahu 20 dakikalık minibüs yolculuğunda bir çocuğun bağırmalarına tahammül edemeyecek kadar nasıl körelttiniz vicdanınızı?" dedi.

Yeni Şafak
13:10 - 21/12/2016 Çarşamba
Güncelleme: 13:42 - 21/12/2016 Çarşamba
Yeni Şafak
Pendik-Kadıköy dolmuşunda yaşananları anlatan Çelik, Alican isimli çocuğun yolcular tarafından indirilmek istendiğini söyledi.
Pendik-Kadıköy dolmuşunda yaşananları anlatan Çelik, Alican isimli çocuğun yolcular tarafından indirilmek istendiğini söyledi.

Psikolog olan ve özellikle "Otizm, Çocuk Psikolojisi, Aile Danışmanlığı" gibi branşlar ile ilgilenen Cihan Çelik, Twitter hesabından yaptığı bir paylaşımla dikkat çekti.



Alican isminde otizm rahatsızlığı bulunan öğrencisiyle Pendik-Kadıköy dolmuşunda karşılaşan Çelik, yolcuların Alican'ın çıkardığı seslere tahammül edemediğini anlattı. Minibüstekilerin, Alican'ın dedesine "Böyleyse çocuğun toplu taşıma kullanma" diye çıkıştığını söyleyen Çelik, "Nasıl körelttiniz vicdanınızı?" diye konuştu.



İşte Psikolog Cihan Çelik'in sosyal medya hesabından anlattığı o üzücü olay:





#Cihan Çelik
#Otistik
#Otizm
7 yıl önce