|

Hapoel Beer Sheva - Beşiktaş canlı izle! Beşiktaş galibiyet peşinde!

Hapoel Beer Sheva – Beşiktaş maçı canlı izleme bilgileriyle haberimizde. Avrupa Ligi son 32 maçlarında Beşiktaş, deplasmanda İsrail temsilcisi ile karşı karşıya gelecek. Hazırlıklarını tamamlayan temsilcimiz bu akşam tur kapısını aralamak istiyor. İşte Hapoel Beer Sheva – Beşiktaş maçı canlı izleme bilgileri…

Yeni Şafak
14:55 - 16/02/2017 Perşembe
Güncelleme: 14:59 - 16/02/2017 Perşembe
Diğer
Hapoel Beer Sheva – Beşiktaş canlı izle
Hapoel Beer Sheva – Beşiktaş canlı izle

Hapoel Beer Sheva – Beşiktaş maçını canlı izlemek için haberimizde bulunan bağlantıları kullanabilirsiniz. Avrupa Ligi'nde ülkemizi temsil edecek olan Beşiktaş, bugün saat 23.05'te Hapoel Beer Sheva ile deplasmanda karşılaşacak. Maç ise Tivibu Spor 2 ekranlarından canlı izlenecek. İşte Hapoel Beer Sheva – Beşiktaş maçı canlı izleme bilgileri…




Hapoel Beer Sheva – Beşiktaş maçı saat 23.05'te Tivibu Spor'da!





İstatistikler


  • Beşiktaş Avrupa Ligi'nde son altı sezonun üçünde Son 32 Turu'nda yer aldı ve bunların ikisinde Son 16 Turu'na çıkmayı başardı (2011/12 & 2014/15).
  • Beşiktaş UEFA Kupası ve Avrupa Ligi'nde oynadığı son 14 eleme turu maçının sadece üçünü kazanabildi (11M).
  • Beşiktaş'ın son 11 Avrupa maçının yedisi beraberlikle sonuçlandı (2G 2M).
  • Beşiktaş Avrupa kupalarında İsrail takımlarıyla oynadığı dört maçta da yenilmedi ve son iki maçını toplam sekiz gol atarak kazandı (2G 2B).
  • Beşiktaş UEFA Kupası ve Avrupa Ligi'nde Son 32 Turu'nda oynadığı altı deplasman maçının sadece birini kazanabildi (14 Şubat 2012'de Braga'yı 2-0 yenmişlerdi) - 2B 3M.
  • Beşiktaş, Şenol Güneş yönetiminde çıktığı 12 Avrupa kupası maçının sadece üçünü kazanabildi ve yedisinde sahadan beraberlikle ayrıldı (2M).
  • Hapoel Be'er Sheva tarihinde ilk kez Avrupa kupalarında eleme turuna yükseldi.
  • Hapoel Be'er Sheva, Avrupa kupalarında oynadığı son 12 maçının sadece üçünü kaybetti (5G 4B) ve bu maçların altısında kalesini gole kapattı.
  • Maor Bar Buzaglo, Hapoel Be'er Sheva'nın Avrupa Ligi'nde attığı son beş golünün ikisinin sahibi.
  • Ricardo Quaresma, Beşiktaş'ın Avrupa Ligi tarihinde en fazla gol katkısı yapan futbolcusu (9 - beş gol, dört asist). Quaresma ayrıca Beşiktaş formasıyla çıktığı son üç Avrupa Ligi maçında üç gole katkı verdi (bir gol, iki asist).
  • Ricardo Quaresma Beşiktaş formasıyla Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi'nde oynadığı son dokuz maçta sekiz gole katkı yaptı (dört gol, dört asist). Quaresma'nın bu süre içinde gol katkısı yapamadığı sadece iki maç var: Dinamo Kiev ve Benfica deplasmanları.
Beşiktaş Teknik Direktörü Güneş: "Avantajlı skorla ayrılmak istiyoruz"


Cenk Tosun: "Güçlü bir takımla oynayacağız. Zayıf ve iyi taraflarını biliyoruz"


Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş ve golcü futbolcu Cenk Tosun, UEFA Avrupa Ligi Son 32 Turu'nda oynayacakları Hapoel Beer-Sheva karşılaşması öncesi düzenlenen basın toplantısında konuştular.


Turner Stadı'nda düzenlenen toplantıda konuşan Güneş, İsrail ekibiyle ilgili şu ifadeleri kullandı;


"Gruptan ikinci çıkmak büyük başarı. Kendi liginde oldukça başarılı. Lider olmak kolay iş değil. Hapoel Beer-Sheva küçük bir kentin büyük bir takımı durumunda. İyi oyuncuları var. Takımın yaşı yüksek olmasına rağmen dinamizmi yüksek bir takım.


Tempolu, hızlı oynayan teknik oyuncuları var. Avantajlı skorla ayrılmak istiyoruz. Hak ettiğimiz sonuçları bekliyoruz. 21 oyuncumuz burada. Onlardan 11 ve 18 yapacağız. Takım olarak yine en güzel futbolu oynamaya çalışacağız."


Tecrübeli çalıştırıcı, Hapoel Beer-Sheva Teknik Direktörü Barak Bakhar'ın gol yemek istemediklerini söylediğinin hatırlatılması üzerine, "0-0'a bağlayalım o zaman" esprisini yaptı.


Teknik adam, "Kaybetmekten her zaman daha iyi. Kazanmak için de 0-0 iyi sonuç değil. Gücümüzü kullanacağız. Eksik olan oyuncu diye bir şey yok. Sahaya çıkan her oyuncu takımı temsil ediyor" diye konuştu.


Şu an Avrupa Ligi'ne odaklandıklarını dile getiren Güneş, "İsmi, konumu, geçmişi, camianın varlığı bunu zaten gösteriyor. Türkiye'de iyi takımlar var. Şampiyonluk için çok aday var. Önemli olan oynadığınız futbolla bunu hak etmek. Şu anda gündemimizde lig yok. Daha çok UEFA maçı var.




Gelecek maçlara bakıyoruz. Her şeye rağmen iki takım liginde lider. İki lider takımın maçı olacak. Futbolu seven bir ülkedeyiz. Güzel bir maç bekliyoruz. İyi taraftarı var. Sahaya katkı yaptıklarını biliyoruz.


Uzun vadeli hedefimiz yok. Şu anda sadece maçı oynayıp turu geçmek istiyoruz. Kulüpler için maddi ve manevi olarak Şampiyonlar Ligi her zaman ön plandadır. UEFA Avrupa Ligi'nde olmak da kötü durum değil" dedi.


Güneş, yarınki maçın ilk 11'ini soran gazeteciye "11'i sayarım da bugün değil, yarın sayarım" şeklinde esprili bir yanıt verdi.


Şenol Güneş son olarak, "Şampiyonlar Ligi maçları sırasında geride kalmamıza rağmen hiç kopmadan oynadık. sonra ligde öne geçtik. Hafta arası maç ve seyahat. Ne olacağını bilemeyiz. Hiç beklenmedik sakatlıklar olabilir. Kupadan elendik. UEFA ligi ve kendi ligimiz olduğu için kaldırabileceğimizi düşünüyorum. Yarınki müsabakanın sevgiye, saygıya, dostluğa katkı yapması isteğiyle güzel olmasını diliyorum" şeklinde konuştu.


Siyah-beyazlı takımın golcü oyuncusu Cenk Tosun ise, "Güçlü bir takımla oynayacağız. Zayıf ve iyi taraflarını biliyoruz. İkinci maça avantajlı dönmek için güzel sonuç almak istiyoruz. İyi takımları elediler. Bunun bilincindeyiz. Yüzde yüz hazırız.


Son iki karşılaşmadan mağlup ayrılmamıza takılmamaya çalışıyoruz. Maçlardan sonra takım olarak oturup hataları konuşuyoruz. Takımdaki hava güzel.


Yarın için kendime göre bir strateji kurdum. İkinci maçı da düşünmemiz lazım. Golsüz ayrılmak bizim için daha avantajlı skor olacak." ifadelerini kullandı.



HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI

Bu arada Siyah-beyazlı takım, Hapoel Beer-Sheva maçının hazırlıklarını karşılaşmanın oynanacağı Turner Stadı'nda yaptığı idmanla tamamladı.


#Beşiktaş
#Hapoel Beer-Sheva
#Canlı izle
7 yıl önce