|

38. katta nefes kesen operasyon

Amerika'da bir avukatlık ofisini basan silahlı saldırgın üç avukatı öldürdükten sonra binanın etrafını saran keskin nişancı polisler tarafından vurularak öldürüldü.

Afp
00:00 - 11/12/2006 Pazartesi
Güncelleme: 01:15 - 11/12/2006 Pazartesi
Yeni Şafak
38. katta nefes kesen operasyon
38. katta nefes kesen operasyon

Bir avukatlık bürosunu basarak firma sahibi ile iki avukatı öldüren ve bir avukatı da yaralayan kamyon sürcüsü keskin nişancı polisler tarafından öldürüldü. Polis yetkilileri, üç kişiyi öldüren kamyon sürücüsünün kimliğini 59 yaşındaki Joe Jackson olarak açıkladı. Kamyon sürücüsü 38. kattaki avuktalık bürosuna baskın düzenleyerek ve avukat McKenna, yardımcısı Allen Hoover ve büronun sahibi Paul Goodson'a kurşun yağdırdı.


Kamyon sürücüsünün saldırısından bir kişi de yaralı kurtuldu. Polis saldırının yapıldığı gökdelen ve etrafındaki lüks alışveriş merkezlerini emniyet için boşalttı. Saldırganın silahla karşılık vermesi üzerine 2 saat süren bir çatışma yaşandı. Keskin nişancıların devreye girmesiyle katil kamyoncu tek kurşunla öldürüldü. Polis öldürülen avukat McKenna'nın kartvizitinin saldırgan Jackson'ın cebinde bulunması üzerine geniş çaplı araştırma başlattı.


17 yıl önce