|

Aşkı ödüllendir

Sevdiğiniz kişiye en anlamlı en güzel hediyeyi seçmek için vitrinler cıvıl cıvıl. Yapacağınız alışverişlerinizde şıklığın yanında avantajları da yakalayabilirsiniz

00:00 - 13/02/2010 Cumartesi
Güncelleme: 22:59 - 12/02/2010 Cuma
Yeni Şafak
Aşkı ödüllendir
Aşkı ödüllendir
HATEMOĞLU'YLA AVANTAJI YAKALAYIN

Modern, şık ve kaliteli tasarımlarıyla 14 Şubat Sevgililer Günü'nde de siz ve sevdiğinizi yalnız bırakmayan Hatemoğlu aşktan ilham alarak sevdiğinizi mutlu hissettirmek için 'Şimdi Aşk Zamanı' diyor. Sunduğu birbirinden farklı hediye alternatifleriyle hediye seçmenin heyecanını aşkınızı ödüllendirerek yaşatan Hatemoğlu'ndan 14 Şubat Sevgililer Günü'ne özel yapacağınız alışverişlerinizde 50 ve 100 TL'ye varan hediye çekinizi almayı unutmayın. Hatemoğlu HTML ve Hatem Saykı koleksiyonlarında gömlekten pantolona, takım elbiseden kravata, kol düğmesinden mendile, ayakkabıdan kemere kadar seçebileceğiniz hediyeler şıklığınızı tamamlayacak.


SABRİ ÖZEL'DEN ANLAMLI MESAJ

Her sezon olduğu gibi bu sezonda şıklığın adresi olan SABRİ ÖZEL Sevgililer Günü ile kendini özel ve şık hissetmek isteyen sevgililer için kapılarını aralıyor. SABRİ ÖZEL hediyeleriyle daha değerli ve anlamlı olacak bu özel günde 'Sevgiyle Sevgiliye Özel' mesajıyla sevdiklerinizi özel hissettirin. SABRİ ÖZEL dünyaya barış ve huzurun gelmesi, paylaşımların artması, savaşların son bulması, dostlukların çoğalması dileğini güvercinlerle sembolize ediyor.


SARAR'DA FIRSATLAR BİTMİYOR

Sevgililer Günü'nde on, aşkınızın yanında şıklığını pekiştirecek hediyeler almanın şimdi tam zamanı. Bu sezon modası geçmeyen aşklara ve aşıklara yönelik şık tasarımlar, günlük yaşamın yanı sıra çalışma ortamında ona aşkınızı hatırlatacak gömlek, kravat, kol düğmeleri gibi koleksiyon detayları Sarar mağazalarında yüzde 30 indirimle sizleri bekliyor. Sarar ve Paro ikilisi tüm hediye alışverişlerinizde yüzde 30 indirimin yanında Paro Kart'a yüzde 15 ekstra paropuan kazanma fırsatını sunuyor.


D'S DAMAT'TA HEDİYE ÇEKİ KAZANMA FIRSATI

Sevgilinize özel hediye alternatifleri D'S DAMAT özgün koleksiyonlarında. D'S Damat'ın birbirinden seçkin ürünleriyle sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz. Üstelik tüm sonbahar-kış ürünlerinde yüzde 50 indirim ve 250 TL'lik alışverişlerinize 50 TL hediye çeki fırsatı sizleri bekliyor. Sürekli yenilenen koleksiyonuyla D'S Damat mağazalarında birinden farklı model ve kalıp seçenekleri, her farklı vücut tipine uygun modeller, her keseye uygun fiyatlar ona yakışır pek çok ürün sevdiğini mutlu etmek isteyen tüm aşıkları bekliyor.


IPEKYOL, TWIST VE MACHKA SİZİN ADINIZA HERŞEYİ ANLATSIN

İpekyol'un en yeni rengi Smart teması sevgilinizi formallikten uzak, rahat ve modern tasarımlarla buluşturuyor. Trendleri net ve dinamik şekilde yansıtan Smart, parçaları hem günlük hem de küçük detaylarla geceye taşıyabilen bir formda sunuyor. Akıcı kumaşlar ve farklı desenler şeker pembesi, hardal, mavi ve sarı renklerle canlanıyor. Kelebeklerin dansına sahne olan Machka koleksiyonunda sakin ancak canlı renklerin ortasında gözleriniz drapelerin oyunlarına, kupların yasa dışılığına maceralarına takılabilir.




14 yıl önce