|

Bülent Serttaş soluğu karakolda aldı: Biri beni gözetliyor

Şarkıcı Bülent Serttaş, geçtiğimiz günlerde kendisini gizlice takip ederek evini gözetleyen bir kişiden şikayetçi oldu. Gözaltına alınan kişi, kız arkadaşının Serttaş ile aynı binada oturduğunu ve onu beklediğini öne sürdü.

Yeni Şafak
10:39 - 12/12/2017 Salı
Güncelleme: 10:53 - 12/12/2017 Salı
Diğer
Evinin gözetlendiğini söyleyen Bülent Serttaş'ın şikayeti üzerine şahıs yakalandı.
Evinin gözetlendiğini söyleyen Bülent Serttaş'ın şikayeti üzerine şahıs yakalandı.

Bülent Serttaş, geçtiğimiz günlerde Beşiktaş Polis Merkezi'ne başvurarak bir adamın kendisini takip edip evini gözetlediğini söyledi. İfadesine başvurulan ünlü şarkıcı, bu kişinin kendisini arabayla takip ettiğini öne sürdü. Serttaş; karısı ve kayınvalidesinin pencereden baktıklarında, bir erkeğin caddenin karşısındaki lüks bir aracın içinde oturup evlerini izlediğini gördüklerini belirtti. Bunun üzerine karakola giden Serttaş, evi izleyen kişinin eşkalini verdi. Bu kişinin ertesi gün yine kapının önünde araç içinde beklediğini gören ünlü şarkıcı, şahsı ihbar etti. Bunun üzerine polis tarafından yakalanan kişi, karakola götürüldü.

'Kız arkadaşını bekliyor'

Sabah'ın haberine göre, karakolda ifadesine başvurulan genç adam, sevgilisinin Serttaş ile aynı binada oturduğunu belirterek şunları söyledi:

  • Kız arkadaşımla tartışmıştık. Her gün onu bekliyordum. Kesinlikle Serttaş'ın evini gözetlemek gibi bir amacım yok.

Savcılık tarafından olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.


#Bülent Serttaş
6 yıl önce