|

Can Feda filmi Burak Özçivit'i zarara uğrattı

Burak Özçivit, önceki hafta vizyona giren ve ortak yapımcılığını üstlendiği 'Can Feda' filminde 13 milyon lira zarara uğradı. İstediği başarıyı elde edemeyen oyuncu Özçivit, "Bu film beni çok yıprattı" dedi.

Yeni Şafak
13:09 - 1/05/2018 Salı
Güncelleme: 13:33 - 1/05/2018 Salı
Diğer
Can Feda filminde başrolü Burak Özçivit oynadı.
Can Feda filminde başrolü Burak Özçivit oynadı.

Baş rollerinde Burak Özçivit ve Kerem Bürsin'in yer aldığı 'Can Feda' isimli film gişede hüsran yaşamıştı. Film gösterime girdiği ilk 3 günde sadece 110 bin 685 kişi tarafından rağbet görünce Burak Özçivit, radikal bir karar aldı.

İstediği başarıyı elde edemedi

Sözcü'nün haberine göre, Burak Özçivit, son olarak şarkıcı Murat Boz ile 'Kardeşim Benim 2' filmi için kamera karşısına geçmişti. Büyük emeklerle çekilen filmden istediği başarıyı elde edemeyen Burak Özçivit, önceki hafta vizyona giren ve ortak yapımcılığını üstlendiği 'Can Feda' ile de başarısız olunca ciddi şekilde maddi zarara uğradı.

13 milyon lira zarar

Özçivit'in büyük umutlarla yapımcılığını üstlendiği ve başrolünde oynadığı 'Can Feda' filmi beklenen ilgiyi görmedi. Burak Özçivit, "Bu film beni çok yıprattı, yaklaşık olarak 13 milyon lira zarar ettim, bir iki seneye kendimi anca toparlarım" dediği öğrenildi.

Eleştirmenler uyarmıştı

Can Feda, Almanya galalarında yaşadığı sorunlarla da gündeme gelmiş, sinema eleştirmenleri ise filme yönelik, "İki ünlü oyuncu bir araya getirildi mi gişe rekorları kırılacak sanılıyor. Oysa öyle bir durum yok" eleştirilerinde bulunmuştu.

Bilindiği üzere filmde başrolü Burak Özçivit'le Kerem Bürsin paylaşmıştı.

#Can Feda
#Film
#Sinema
#Burak Özçivit
6 yıl önce