|

'Cem Yılmaz'ın önünde saygıyla eğilirim'

Nişantaşı'nda bir mekandan çıkarken muhabirlerin sorularını yanıtlayan ünlü oyuncu Erkan Petekkaya, Cem Yılmaz ile ilgili ilginç açıklamalarda bulundu. Ünlü komedyenin filmlerini beğenmediğini fakat şovlarını kaliteli bulduğunu söyleyen Petekkaya, 'Cem Yılmaz'ın önünde saygıyla eğilirim' dedi.

Yeni Şafak
10:58 - 4/03/2017 Cumartesi
Güncelleme: 11:25 - 4/03/2017 Cumartesi
Diğer
Erkan Petekkaya'nın açıklamalarına Cem Yılmaz cevap vermedi.
Erkan Petekkaya'nın açıklamalarına Cem Yılmaz cevap vermedi.

Erkan Petekkaya, ünlü komedyen Cem Yılmaz ile ilgili çok konuşulan ifadeler kullanmıştı.Cem Yılmaz' için “Sevmek zorunda mıyım? Sevmiyorum, demokrasi diye bir şey var, film yapmasın gösterilerine devam etsin. A plus bir espri anlayışı var. Ama B ya da C klas film yapsa daha anlaşılır olur" diye konuşan ünlü oyuncu Erkan Petekkaya, çok eleştirilen sözleriyle ilgili şöyle bir açıklama yaptı:


"Filmlerini beğenmiyorum oynamam. O da bana teklifte bulunmaz, o kendi ekibiyle hayatını sürdürüyor ama ben Cem Yılmaz'ın önünde saygıyla eğilirim. Benim Cem Yılmaz'la kişisel sorunum yok. Bence dünya çapında bir adam ama halka iş yapınca tutturamıyor. O yüzden sinemada bakış açısını değiştirmeli ya da gösterilerine devam etsin." Cem Yılmaz'dan güldüren 'Madonna' tweti Cem Yılmaz'a zor soru

#ERkan Petekkaya
#Cem Yılmaz
7 yıl önce