|

Hollywood yapımında tuzumuz olsun

Nicolas Cage'in başrolünde olduğu 'Hayalet Sürücü 2'de boy göstermek isteyenler figüranlık için başvuruyor. Filmin Kapadokya'da finalinin çekildiğini söyleyen Walsh, “Dünya seyircisi bu mekana çok şaşıracak”dedi.

00:00 - 15/01/2011 Cumartesi
Güncelleme: 00:07 - 15/01/2011 Cumartesi
Yeni Şafak
Hollywood yapımında tuzumuz olsun
Hollywood yapımında tuzumuz olsun

Oscar ödüllü aktör Nicholas Cage'in başrolde yer aldığı ve Kapadokya'da bazı bölümleri çekilecek filmin prodüktörü Bennett Walsh, 'Dünyada pek çok insan bu mekanı tanımıyor ve filmde burayı gördüklerinde çok şaşıracaklar' dedi. Burada filmin final sahnesinin çekileceğini ifade eden Walsh, 'Filmin final sahnesi için çok ilginç ve hiç olmayan bir mekan aranıyordu. Biz de o yüzden burayı seçtik' diye konuştu. Kapadokya'nın doğasını da filmde göstereceklerini dile getiren Walsh, 'Filmin son sahnesi burası olduğu için Amerikalı seyirci en son Kapadokya'yı görecek. Dünyada pek çok insan bu mekanı tanımıyor ve filmde burayı gördüklerinde çok şaşıracaklar' dedi.

DENİZLİLİ İŞ ADAMLARI BİLE VAR

Öte yandan ürkiye'de çekimleri yapılan 'Hayalet Sürücü 2' filminin figüran seçimlerinin Denizli bölümünü koordine eden Valente Ajans Cast Direktörü Ebru Bayburtlu, hayallerini bir Hollywood filmiyle gerçekleştirmeyi planlayan kişi sayısının 700'e ulaştığını belirterek, “Kimi Nicolas Cage'i yakından görmek için kimi bir Hollywood filminde sahne almasının kendisine dünyadaki bütün kapıları açacağını düşündüğü için başvuruyor. Aralarında Denizlili iş adamları bile var” dedi.


13 yıl önce