|

İçkili eğlence masasında Kadir Gecesi tebriği: İslam inancıyla alay ettiler

İslam aleminin en kutsal gecesi ve bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi dün Müslüman alemi tarafından coşkuyla kutlandı. Kadir Gecesi'nin kutsal oluşu, Pegasus çalışanı olduğu iddia edilen bazı kişileri rahatsız etti. İçkili masada kadeh tokuşturulurken o anlar Kadir Gecesi'ne hakaret edilerek sosyal medyadan paylaşıldı. Paylaşımda, "Kadir gecesi özel. Rabbim kabul etsin" ifadeleri yer aldı. Görüntünün sosyal medyada yayılması üzerine tepkiler çığ gibi büyüdü.

10:12 - 28/04/2022 Perşembe
Güncelleme: 11:40 - 28/04/2022 Perşembe
Diğer
Ellerinde rakı kadehiyle Kadir Gecesi'ni kutladılar.
Ellerinde rakı kadehiyle Kadir Gecesi'ni kutladılar.

Türkiye dün Kadir Gecesi'nin coşkusuyla cami ve mescitlere akın etti. Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesinde Müslümanlar günahlarının affı için ibadetlerine büyük bir özen gösterirken, Pegasus çalışanı olduğu iddia edilen gruptan herkesi çileden çıkaran bir paylaşım geldi.

ALKOLLÜ MASA SKANDAL SÖZLERLE PAYLAŞILDI

Ahaber'de yer alan habere göre Pegasus çalışanları olduğu iddia edilen bir grup insan, sosyal medya hesaplarından içkili bir masa paylaşarak
"Kadir gecesi özel. Rabbim kabul etsin"
ifadelerini kullanarak bir fotoğraf paylaştı. İslam inancının kutsal kabul ettiği bu özel geceye yapılan saygısızlık, görenleri çileden çıkardı.

Sosyal medya kullanıcıları, bu terbiyesizliğin cezalandırılması gerektiğini savunarak, paylaşım ve paylaşımda yer alan sözlerin açıkça İslam'a ve Müslümanların inancına saldırı olarak gördü.

"MESELE HAYAT TARZINA MÜDAHALE DEĞİL İNANCA SAYGISIZLIĞI ELEŞTİRMEK"

Bazı sosyal medya kullanıcıları yapılan eleştirilerden yola çıkarak paylaşıma yapılan eleştirilerin "hayat tarzına müdahale olmadığını" ifade edip, inanca karşı yapılan açık saldırıya verilen haklı bir tepki olduğu konusunda birleşti.




#Pegasus
#Kadir Gecesi
#Twitter
2 yıl önce