|

Indiana Jones yetim kaldı

Ünlü aktör Sean Connery, serinin dördüncü halkasında Indiana Jones'un babasını canlandırmayacak. 77 yaşındaki oyuncu, 2005 yılında sinemayı bıraktığını açıklamıştı.

Ankara
00:00 - 10/06/2007 Pazar
Güncelleme: 00:12 - 10/06/2007 Pazar
Yeni Şafak
Indiana Jones yetim kaldı
Indiana Jones yetim kaldı

Sean Connery, 'Indiana Jones' serisinin dördüncü filminde 'baba' rolünü üstlenmeyeceğini açıkladı. Steven Spielberg ve ekibiyle aylar süren görüşmelerin ardından olumsuz yanıt veren aktör, 2005 yılında sinemayı bıraktığını ve bu kararına da uymaya devam edeceğini söyledi.

“Beni emeklilikten koparacak tek şey aslında Indiana Jones filmi olabilirdi” diyen Connery, Steven Spielberg ve George Lucas ile çalışmaktan her zaman mutluluk duyduğunu ifade etti. Harrison Ford'un babasını canlandırmanın da bir onur olduğunu dile getiren ünlü aktör, ancak bütün bunlara rağmen emekliliğe devam etmekte karar kıldığını kaydetti.

20 YIL SONRA YENİDEN

Çekimlerine bu ay başlanacak filmde, 65 yaşındaki ünlü aktör Harrison Ford yeniden kamera karşısına geçecek. Oyuncuya, John Hurt, Shia LaBeouf, Cate Blanchett ve Ray Winstone'un eşlik ettiği film, 20 yıl aradan sonra beyazperdeye dönecek.


17 yıl önce