|

Iron Man gücünü Colantotte'tan mı alıyor?

00:00 - 25/04/2012 الأربعاء
Güncelleme: 18:24 - 25/04/2012 الأربعاء
Yeni Şafak
Iron Man gücünü Colantotte'tan mı alıyor?
Iron Man gücünü Colantotte'tan mı alıyor?

Japon bilim insanlarınca geliştirilen özel patentli manyetik alan akışı teknolojisiyle sağlıklı yaşam ürünleri üreten ve dünyada 50'yi aşkın ülkede tüketicilerle buluşan Colantotte, yaşam kalitesini artıran aksesuar ve ürünleriyle Türkiye'de...


Kullanıcılarının yaşam kalitesini artırmak odağında trend yaratan şık tasarımlı aksesuarlar ve sağlık ürünleri sunan Colantotte, 4 Mayıs'ta ülkemizde vizyona girecek “The Avengers” (Yenilmezler) sinema filminin de sponsoru. Film kahramanlarından Iron Man'in el bileğinde bulunan güç aksesuarıyla manyetik etkinin özel gücüne dikkat çeken marka, ülkemizde satışa sunulan ve serinin ilk ürünü olan bu bilek aksesuarıyla özellikle tenis, golf gibi sporlarla uğraşan profesyonel ve amatörlere hitap ediyor. 899 TL satış fiyatına sahip olan ürün, kullanıldığı bölgedeki kan akışını artırarak kas sertleşmelerini, ağrıları ve performans kaybını önemli oranda önlüyor. Iron Man'in de kullandığı ürünü colantotte.com.tr üzerinden satın alacak ilk 50 kişi, yanlarında getirebilecekleri sevdikleri bir kişiyle, “The Avengers” filmini 3D olarak izleyecek ilk şanslı izleyicilerden olacaklar.


Japonya'da 1997 yılında Katsumi Komatsu (CEO) tarafından kurulan Arc Quest Co isimli şirket, sağlıklı yaşam odağında hayat kalitesini artıran aksesuar ve ürünleri Colantotte markası altında üretiyor. Japon bilim insanlarının mıknatısların manyetik alan özelliği kapsamında Kuzey-Güney kutupların alternatif dizimi ile elde ettikleri yeni teknolojinin-MAGTITAN NEO LEGEND (ANSPO™)- patentini alarak ürettikleri Colantotte markalı bu özel ürünler (bilek aksesuarı, kolye, dizlik, t-shirt vb. vücut destekleri) dünya çapında 50'yi aşkın ülkede milyonlarca tüketiciye ulaştırılıyor.


Kullanıcılarının yaşam kalitesini artırmak odağında trend yaratan şık tasarımlı aksesuarlar ve sağlık ürünleri sunan Colantotte, 4 Mayıs'ta ülkemizde vizyona girecek “The Avengers” sinema filminin de sponsoru. Filmin sevilen kahramanlarından Iron Man'in el bileğinde bulunan güç aksesuarıyla manyetik etkinin özel gücüne dikkat çeken marka, ülkemizde KDV dahil 899 TL üzerinden satışa sunulan ve serinin ilk ürünü olan bu bilek aksesuarıyla özellikle tenis, golf gibi sporlarla uğraşan profesyonel ve amatörlere hitap ediyor. Bilek ve kol gücüne dayalı sporlarda belirli bir süreden sonra kasların yorulması ve laktik asit birikmesinden dolayı ilgili kaslarda sertleşme, ağrılar meydana gelmekte ve spor yapan kişiler bu sebeplerle performans kaybı yaşamaktalar. Colantotte sahip olduğu patentli teknoloji ile sunduğu ürünlerle tam bu noktada devreye giriyor ve kullanıldığı bölgedeki kan akışını artırarak kas sertleşmelerini, ağrıları ve performans kaybını önemli oranda önlüyor.


İstanbul İstinyepark ve Şaşkınbakkal; Antalya 5M Migros, İzmir Balçova, Ankara Panora AVM Boyner Mağazaları'nda ve online olarak colantotte.com.tr'den satışa sunulan ürünlerden Iron Man'in kullandığı aksesuarı colantotte.com.tr üzerinden satın alacak ilk 50 kişi, yanlarında getirebilecekleri sevdikleri bir kişiyle, “The Avengers” filmini 3D olarak izleyecek ilk şanslı izleyicilerden olacaklar. Japon Sağlık Bakanlığı, ABD Sağlık Bakanlığı'na bağlı FDA tarafından medikal kategoride manyetik tedavi cihazı olarak onaylanan Colantotte ürünleri, ISO 13485 ve ISO 9001 sertifikalarını almış ve AB standardı olan CE belgesine de sahip. Colantotte ve ürünleri hakkında detaylı bilgi için www.colantotte.com.tr web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

٪d سنوات قبل