|

Kreşe bıraktığı bebeği kıpkırmızı buldu

ABD'de 7 aylık kızını kreşe bırakıp işe giden anne Tracy Blinoz, birkaç saat sonra aldığı telefonla kızının ısırıldığını öğrendi. Hemen kreşe koşan ve kızının yüzünü kıpkırmızı bulan anne kamera kayıtlarını incelediğinde, bebeğinin başka bir çocuk tarafından defalarca ısırıldığını fakat görevlilerin müdahale etmediğini öğrendi.

Yeni Şafak
10:49 - 24/05/2018 Perşembe
Güncelleme: 11:50 - 24/05/2018 Perşembe
Diğer
Kreşte başka çocuk tarafından ısırılan bebek bu hale geldi.
Kreşte başka çocuk tarafından ısırılan bebek bu hale geldi.

ABD’nin Montana eyaleti Missoula bölgesinde yaşayan Tracy Blinoz, işi gereği 7 aylık kızı Eliana’yı Busy Hands adlı kreşe yazdırdı. İlk günlerde herhangi bir sorun yaşamayan Blinoz, bir hafta dolmadan kreş çalışanlarından telefon aldı. Kızının başka bir çocuk tarafından ısırıldığını öğrenen anne, kreşe gittiğinde ise çok kötü bir manzarayla karşılaştı. Kızının yüzünün morluklarla dolu olduğu gören genç kadın kamera kayıtlarını görmek istedi.

Kayıtları izleyen Tracy Bilinoz, kızının başka bir çocuk tarafından defalarca kez ısırıldığını, Eliana’nın ağlamaya başlamasına rağmen hiçbir görevlinin duruma müdahale etmediğini gördü.

Daha önce de ısırdığı için kreşten atıldı

Eliana’yı ısıran iki yaşındaki çocuğun o gün kreşte ilk günüymüş. Bir hafta önce bir önceki gittiği kreşten başka bir çocuğu ısırdığı gerekçesiyle atılmış. Krtv'nin haberine göre, ısıran çocuğun annesi, Busy Hands çalışanlarından durumu gizlemiş. Kreş müdürü, ABC Fox Montana’ya “Kreşte ilk günü olan çocuğumuzun annesi bize, çocuğunu bir önceki kreşten neden aldığından bahsetmedi ve durumu gizledi. Eğer söyleseydi, çocuğu kreşe kabul etmeyecektik” dedi.

#ABD
6 yıl önce