|

Kuaförde saçını yıkatınca felç geçirdi

Kaliforniya'da yaşayan bir kadın kuaföre saçını yıkatmaya gitti. Kuaförden çıktıktan bir hafta sonra kolunda ve bacağında hissizlik yaşayan Elizabeth Smith bir hafta daha geçtikten sonra felç geçirdi. Doktorlar Elizabeth'in kuaförde saçını yıkatırken kafasının aldığı pozisyondan dolayı felç geçirdiğini söyledi.

Yeni Şafak
14:17 - 24/03/2016 Perşembe
Güncelleme: 12:18 - 24/03/2016 Perşembe
Diğer
Gündem
Gündem

Elizabeth Smith isimli kadın sürekli gittiği kuaföre saçını yıkatmak için gitti, kuaförde sadece 10 dakika zaman harcadı. 1 hafta kadar sonra, sol kolunda ve bacağında cansızlık hissetmeye başladı. Üzerinden 1 hafta daha geçince 48 yaşındaki kadın şiddetli bir felç geçirdi.



Doktorlar kuaförde saçını yıkarken kafasının aldığı pozisyonun felcin ardındaki muhtemel sebep olduğunu söyledi. Kafasını arkaya yasladığında omurgasının, atardamarını keserek pıhtılaşmaya sebep olduğunu ve bunun da felçle sonuçlandığını düşüyorlar.



10news.com'un haberine göre 2 çocuk annesi Elizabeth'in felci tekrarlanırsa ölümle sonuçlanabilir. Rutin olarak kuaföre giden kadın diğer kadınları uyardı ve kuaföre dava açtığını söyledi.





#Kaliforniya
#California
#kuaför
#felç
8 yıl önce