|

Melis için büyük gün

Ege Üniversitesi Tülay Aktaş Onkoloji Hastanesi'ndeki başarılı kemik iliği naklinin ardından sağlığına kavuşan 8 yaşındaki Melis'in annesi Sevil Akbaş, kızının taburcu edilmesine ilişkin, "Yaşama geri dönüyoruz, Melis de bunun farkında. Melis'in büyüyüp genç kız olduğunu hayal ediyorum" dedi.

Aa
00:00 - 17/01/2014 Cuma
Güncelleme: 13:17 - 17/01/2014 Cuma
Yeni Şafak
Melis için büyük gün
Melis için büyük gün

Melis'i hastanede yattığı süre boyunca yalnız bırakmayan ve 6 ay boyunca kızıyla aynı odada kalan annesi Sevil Akbaş hastane önünde basın mensuplarına açıklama yaptı.

Çok heyecanlı ve mutlu olduğunu kaydeden anne Akbaş "Melis'i eve götürdüğümüze şükrediyorum, bunu hayal bile edemediğimiz zamanlar vardı" diye konuştu.

Hiçbir zaman umutlarını kaybetmediklerini dile getiren Akbaş, Allah'ın da yardımıyla Melis'in sağlığına kavuştuğunu, yine de yorgunluklarının olduğunu ve ona yeni doğan bir bebek gibi özenle bakıldığını belirtti.

Anne Akbaş, kardeşi Arda Berat'ı göreceği için çok heyecanlı olan Melis'in evdeki odasının da bir televizyon programı tarafından hazırlandığını ve kızının bunu göreceği için çok heyecanlı olduğunu dile getirdi.

Sevil Akbaş sözlerini şöyle sürdürdü:

"Yaşama geri dönüyoruz, Melis de bunun farkında. Melis'in büyüyüp genç kız olduğunu hayal ediyorum. Uzun düz saçları vardı. Uzun boylu, uzun saçlı bir genç kız olduğunu üniversiteye gittiğini ve onu yolcu ettiğimi düşünüyorum."


10 yıl önce