|

Oscar kızı satışa çıkarıldı

9 yaşındaki Oscar'lı Rubina, 200 bin sterline satılıyor. Slumdog Millionare filmiyle adını dünyaya duyuran küçük Hollywood yıldızı, kızının şöhreti üzerinden para kazanmaya çalışan babası tarafından satışa çıkarıldı.

Dış Haberler
00:00 - 20/04/2009 Pazartesi
Güncelleme: 03:19 - 20/04/2009 Pazartesi
Yeni Şafak
Oscar kızı satışa çıkarıldı
Oscar kızı satışa çıkarıldı

Oscar ödüllerini silip süpüren, 7 milyon dolarlık bütçe karşılığında 10 katından fazlasını kazandıran 'Slumdog Millionaire' filminin küçük yıldızı Rubina satışa çıkarıldı. Hindistan'da sefalet içinde bir hayat süren baba Rafık Kureyşi, kızı Rubina'ya 200 bin sterlin değer biçti. Kızının şöhreti üzerinden para kazanmaya çalışan baba Kureyşi, kızını evlatlık olarak satmak istiyor.


FİYAT DAHA DA ARTABİLİR

News of the World haberin ortaya çıkardığı bu skandal üzerine açıklama yapan baba, ailesi ve kızlarının geleceği için en iyisi olanın bu olduğunu belirtti. Baba, açılış fiyatının 200 bin sterlin olduğunu, fiyatın daha da artabileceğini kaydetti. Küçük yıldızın amcası Muhiddin ise, "Bu özel bir çocuk. Bir Oscar yıldızı" diyerek babaya destek verdi.


Ev yardımı almışlardı

Filmin kazandırdığı para ve ünden hiçbir pay alamayan 9 yaşındaki Rubina Ali Kureyşi ve 10 yaşındaki Azharuddin Muhammed İsmail'e, birer ev vaadedilmişti ancak, Rubina, halen, Mumbai'nin kuzeyindeki kenar mahallelerden Garib Nagar'da, tek odalı, tuvaleti bile olmayan bir kulübede ailesiyle birlikte yaşıyor.


15 yıl önce