|

Sosyal medya bu notu konuşuyor

Derse geç kaldığı için "yok" yazılan öğrenciden öğretmeni sağlık raporu istedi. Rapor talep edilen doktor tarafından öğretmene cevap yazıldı. Sosyal medyada yayılan dilekçede doktor, öğretmene karşı şu ifadeleri kullandı: Hasta olmayan şahsa rapor düzenlemem evrakta sahteciliğe giriyor. Öyleyse yoklamada öğrencinizi var gösterin.

Yeni Şafak
11:40 - 2/02/2018 Cuma
Güncelleme: 14:07 - 2/02/2018 Cuma
IHA
Derse geç kalan öğrenciye öğretmen, rapor almasını söyledi.
Derse geç kalan öğrenciye öğretmen, rapor almasını söyledi.

Okula geç kalan bir öğrenci öğretmeni tarafından derse alınmadı. Öğretmenin "git rapor al" demesi üzerine doktora giden öğrenci, rapor alamadı. Doktor, hasta olmayan birine rapor vermenin evrakta sahteciliğe girdiğini bu nedenle belge veremeyeceğini ifade etti. Bu cevabı dilekçe ile öğretmene gönderen doktorun yazısı sosyal medyada olay oldu.

Hem öğrenciler ve hem de sağlık camiası tarafından beğenilen cevap paylaşım rekorları kırıyor. Cevapta, "Değerli hocam; öğrencinize 'geç kaldın, yok yazıldın, git rapor al' dediğiniz tarafıma iletildi. Hasta olmayan şahsa rapor düzenlemem evrakta sahteciliğe giriyor. Öyleyse yoklamada öğrencinizi var gösterin. Saygılar…" denildi.



#Rapor
#Doktor
#Okul
#Öğretmen
#Öğrenci
#Sağlık
6 yıl önce