|

Trabzon'da Onur şoku!

Teknik direktör Hami Mandıralı, tecrübeli kaleciyi dün sabah yapılan kontrolde ayağında ağrı hissedince kadrodan çıkardı. İdman sonrası futbolcularla bir toplantı yapan Mandıralı, "Ligdeki yerimiz ne olursa olsun biz son düdük çalana kadar her maça kazanmak için çıkarız" dedi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 7/02/2016 Pazar
Güncelleme: 03:40 - 7/02/2016 Pazar
Yeni Şafak

Süper Lig'de bugün deplasmanda Akhisar Belediyespor ile karşılaşacak Trabzonsporda kaptan Onur Recep Kıvrak şoku yaşanıyor. Bordo mavililerin son çalışmasında bir pozisyon sırasında dizine darbe aldığı öğrenilen kaptan Onur, yapılan kontrollerde ağrı hissedince teknik direktör Hami Mandıralı tarafından kadrodan çıkarıldı. Her iki dizinden de daha önce ameliyat geçiren Onur'u riske etmek istemeyen genç teknik adam, bugünkü maçta kaleyi Esteban'a teslim edecek. Bu arada kaptan Onur ile birlikte Trabzonspor'da eksik futbolcu sayısı da 6'ya yükseldi. İdmanlara çıkmayan Aykut ile sakatlıkları süren Cardozo, Mehmet Ekici, Güray ve cezalı Cavanda kafilede yer almadı.



PES ETMEK YOK


İdman sonrası futbolcularla toplantı yapan Hami Mandıralı, Trabzonspor'un hiçbir zaman hedefinin bitmeyeceğini söyledi. Önlerine yeni hedefler koymak zorunda olduklarını belirten genç çalıştırıcı, "Kupada olmamamız, ya da ligdeki durumumuz bizi iddialı olmaktan alıkoyamaz. Ligin son maçı son düdük çalana kadar iddiamızı sürdürmek amacında olmalıyız. Zayıf ihtimalde olsa ilk dört içinde olmayı hedefleyerek bu yolla Avrupa'ya gitmenin hesabını yapmalıyız” dediği öğrenildi.



Kafilenin uçak çilesi


Trabzonspor kafilesi dün maceralı bir yolculuktan sonra Manisa'ya ulaştı. Yönetim kararıyla özel uçak uygulamasından vazgeçen bordo-mavililer tarifeli uçakla deplasmanlara giderken bu kez iki saatlik bir gecikmeden sonra Trabzon'dan ayrıldı. İzmir'den gelmesi beklenen uçağın arıza yapması nedeniyle 4 saatlik gecikme verilirken devreye giren Trabzonspor kulübü başka bir uçak talebinde bulundu. Diğer uçağın gelişine kadar tesislerinde bekleyen futbolcular 14.30'da Trabzon'dan hareketle İzmir'e gitti.



#Hami Mandıralı
#Trabzonspor
#Akhisar Belediyespor
8 yıl önce