|

Vitrin

00:00 - 10/10/2010 Pazar
Güncelleme: 23:41 - 9/10/2010 Cumartesi
Yeni Şafak
Vitrin
Vitrin
GAP ile büyülemeye hazır mısınız?

Gap'in bu seneki en önemli çalışması olan Premium Pantolon Koleksiyonu Black Magic; moda takipçilerinin bu sezon yeni gözdesi olacak. Yeni koleksiyonu ile rahat ve gündelik tarzına, sofistike bir görünüm ekleyerek, en kaliteli kumaşlardan ürettiği zarif kesimli pantolonları ile, elegan ve şık bir stil yansıtacaksınız. Özel kesimleri sayesinde her vücut tipine rahatlıkla uyum sağlayan bu pantolonlar, nerede olursanız olun dikkatleri üzerinize çekmenizi sağlayacak. Black Magic'in kadınlara yönelik modellerindeki sihirli dokunuşlar, her türlü topuk yüksekliğinde mükemmel bir siluet sağlıyor. Feminen ipek bluzlarla tamamlayabileyeceğiniz modelleri, sade bir t-shirt ya da spor bir gömlekle de rahatlıkla kombinleyerek, çarpıcı bir görünüm elde edebilirsiniz.


Crocs çizmeler yağmur çamur demeden yanınızda…

Alıştığımız ve vazgeçemediğimiz Crocs rahatlığı bu kış yeni çizme modelleri ile dolaplarımıza girecek. Crocs'un kışa özel çizme koleksiyonundan alacağınız herhangi bir Crocs ile yağmur çamur ve soğuk sizin için sorun olmayacak. Crocs'un sevilen Crocslite materyalinden yapılan yeni çizme modelleri ile vazgeçemediğiniz rahatlığı yine Crocs'ta bulacaksınız. Bu kışı Crocs olmadan geçirmek istemiyorsanız sonbahar kış alışverinize ilk olarak Crocs ile başlayın. Crocs'un beyaz ve siyah renk alternatifleri bulunan hem rahat hem puf puf çizmeleri ile ayaklarınız sıcacık bir rahatlık ile buluşacak.


Kış alışverişinin tam günü

Collezione'de kış alışverişleri sürpriz bir kampanya ile başlıyor… Alacağınız 2 ürüne + 1 üründe Collezione'den hediye ediliyor… Tasarımlarıyla günün her anında şıklığı sunan Collezione, sezona hızlı bir giriş yaparak, kışa hazırlıklı girin diye sadece 10 günlüğüne 2 alana +1 bedava kampanyası başlattı. 50 TL ve üzeri alışverişlerde geçerli olan kampanya ile bayan, bay, çocuk ve aksesuar koleksiyonundaki pek çok ürün farklı renk ve model alternatifleriyle moda severlerin beğenisine sunuluyor… 01–10 Ekim 2010 tarihleri arasında geçerli olan kampanyada Card Finans'a özel 7 taksit imkânı da sizleri bekliyor. Sezonun büyük fırsatını kaçırmayın.


Rasch'tan keyifli fikirler

Duvar kağıdında trendleri belirleyen marka Rasch'ın Chelsea Koleksiyonu yaşadığı mekanların özel olduğunu hissetmek isteyen ve alışılmışın dışında dekorasyon fikirlerinin peşine düşenler için sıradışı tasarımları ve cesur renkleri ile eşsiz öneriler getiriyor. Enerjik tarzıyla mekanlara hayat veren Chelsea Koleksiyonu, modern yaşam alanlarında geçmişin tatlı anılarını tazelerken, o mekanda yaşayanların yüzlerine tatlı bir tebessümün pozitifliğini taşıyacak. Minimalist ve modern yaşam tarzını seviyorsanız Chelsea Koleksiyonu hem ev, hem ofisinizin duvarlarına modern çizgileri yansıtırken aynı zamanda mekanlarınıza geçmişin samimi sıcaklığını da taşıyacak.


WENİCE' dünya markası olma yolunda

Özel sermaye fonu Eurasia Capital Partners'ın liderliğinde, FMO (Hollanda Kalkınma Bankası) ve bölgesel yatırım fonu BAF (Balkan Accession Fund)'dan oluşan konsorsiyumu temsilen kurulan Hollanda merkezli WNCKids Holding, Türkiye'nin lider çocuk giyimi markası Wenice ile ortaklık kurmak üzere anlaşma imzaladı. Ortaklık ile şirkete sağlanacak sermaye, Wenice Grubu'nun büyümesine destek olacak. Wenice Group CEO'su Oktay Özdemir, önümüzdeki dönemde dünyanın 10 lider çocuk markasından birisi olmayı hedeflediklerini belirterek, söz konusu ortaklık ile hâlihazırda faaliyet gösterdikleri uluslararası pazarlarda rekabet güçlerini artırmayı amaçladıklarını kaydetti.



14 yıl önce