|

Yaz tatili eğlencesi Zambak Tatil Neşesi'nde

Bu yaz, okul öncesi çağındaki çocukların bitmeyen eğlencesi, Zambak Tatil kitapları olacak. Zambak tatil kitapları eğlenirken eğiten, öğretirken de neşelendiren harika bir arkadaş.

00:00 - 17/05/2010 Pazartesi
Güncelleme: 12:27 - 17/05/2010 Pazartesi
Yeni Şafak
Yaz tatili eğlencesi Zambak Tatil Neşesi'nde
Yaz tatili eğlencesi Zambak Tatil Neşesi'nde

Okul öncesi, her şeyden önemlisi sloganı ile yaklaşık 12 yıldır okul öncesi yayıncılığı alanında da faaliyet gösteren Zambak Yayınları geleceğin teminatı olan çocuklara yaz tatilini eğlenceli geçirebilecekleri bir tatil seti hazırladı.



Okul öncesi öğrencilerine yönelik hazırlanan Tatil Neşesi Yaz Tatil Seti bu yaz, çocuklar için çok neşeli geçecek.

Tatil Neşesi Yaz tatil seti ile çocuklar, uygulamalı olarak yazıp silip eğlenirken öğrenecek, hem de ilköğretime en etkin şekilde hazırlayacaktır. Tatil Neşesi Yaz tatil setindeki Yaz-Sil-Yaz Defterinde; çocukları bitişik eğik yazıya hazırlayıcı çizgi çalışmaları ve rakam yazma çalışmaları yer almaktadır. Üzerine defalarca yazıp, silip, tekrar yazılmasını sağlayan özel kalemi, silgisi ve kâğıdı ile özel bir defterdir. Masal Kitabı'nda; Okul öncesi çocuğun seviye ve pedagojisine uygun olarak hazırlanan birbirinden güzel yedi Ezop Masalı bulunuyor. Şirin resimlemesi ve tasarımıyla çocukların ilgisini çekiyor.




VCD'lerde, veliye tatil kitabını uygulamada yol gösteren, kitaptaki ilk 19 sayfayı bir yetişkine ihtiyaç duymadan çocuğun yapmasını sağlayan orijinal içerik, oyun ve faaliyetler, ezop masallarının görüntülü seslendirmeleri yer alıyor. Oyun Eki'nde, çocuğun bildiği kavramları pekiştirici, bilmediği kavramları öğretici, eğlenceli, “Kavram Petekleri” ile “Renkler ve Şekiller Denizi” adlı iki oyun bulunmaktadır. Çıkartma Eki'nde ise Sevimli kahramanlarımızın çıkartmaları bulunuyor.

Faaliyet Yaprakları'nda ise Yaz tatil kitabını yaparken faydalanacağı Kitap Ayıracı, oyun oynayarak sayı sayma çalışmalarını yapacağı “Sayı Yıldız Çarkı”; oyun ekinde kullanacağı piyonlar, oyun küpü ve kavram kartları faaliyetleri bulunmaktadır. Tatil Neşesi Yaz tatil setini kullanan çocuklar hikaye kahramanları Robi, Esin, Eren, Kuş Ciki ve Kedi Mırmır ile Yaz tatil Seti'nde neşeli bir yolculuğa çıkarıyor.


14 yıl önce