|

Zarif ve şık tasarımlar

Ünlü markaların ev dekorasyonundan aksesuara kadar değişik ürün gruplarında, birbirinden şık ve zarif tasarımlardan oluşan koleksiyonları yine göz kamaştırıyor. Bu özel tasarımlarda kullanılan malzemeler, renkler, kumaşlar herkese birbirinden orijinal ve kaliteli seçenekler sunuyor

00:00 - 2/07/2011 السبت
Güncelleme: 21:32 - 1/07/2011 الجمعة
Yeni Şafak
Zarif ve şık tasarımlar
Zarif ve şık tasarımlar
Kadın ruhuna farklı dokunuş

Tasarımlarında kadın ruhunu ön planda tutan Gc, Precious koleksiyonun bir parçası olan Diver Chic Seramik serisiyle kadınlara zarif ve şık tasarımlar sunuyor. Sofistike ve marjinal kadınların dünyasını yansıtan Gc, Diver Chic Seramik serisi kadın ruhuna farklı bir dokunuş sunuyor.


Bu yıl pastel moda

Moda dünyasının yeni ikonlarından Karen Walker, bu sezon pastel tonlarındaki gözlük koleksiyonlarında yüz çevresini tamamen kaplayan büyük kemik gözlüklere ağırlık verdi. Büyük kemik gözlüklerin sap kenar ve birleşimlerinde yoğun olarak metal aksesuarlar kullanıyor. İnce çerçeveli büyük modellerde çerçeve etrafını saran ışıltılı tasarımlar ise oldukça şık görünüm oluşturuyor.


Alyansınız Ariş'ten

100 yılı aşkın deneyimiyle trendlere yön veren ARİŞ, evlilik hazırlığı yapan çiftlerin mutluluğuna eşlik ediyor. 2 bin 500 TL ve üzeri evlilik alışverişi yapan çiftlere alyans hediye eden ARİŞ her zevke hitap eden tasarımlar sunuyor.


Sultan yatağında keyifli rüyalar

Dr. Mattress ürettiği kişiye özel yatağıyla uykunun değerini bilenlerin vazgeçemediği marka haline geldi. Markanın son atağı son dönemde popülaritesi tekrar artan Hürrem Sultan'ın yatağını üretmek oldu. Osmanlı döneminin en şaşaalı döneminde yaşamış ve koca imparatorluğa bir anlamda hükmeden Hürrem Sultan'ın adını alan yatak, kusursuz görüntüsü ve yuvarlak dizaynıyla cezbediyor.



٪d سنوات قبل