|

Hotmail giriş, Hotmail oturum aç

Hotmail giriş yapmak için haberimizi inceleyebilir ve maillerinizi kontrol edebilirsiniz. Hotmail, son zamanların en yoğun günlerini yaşıyor. Teknolojinin gelişmesi ve mail kullanımının artmasıyla birlikte artık herkes şirket içi konuşmalarını veya yazışmalarını Hotmail üzerinden yapıyor. Geniş depolama alanı ve özelleştirilebilir profili sayesinde tercih edilen Hotmail’e giriş yapmak için haberimizde bulunan bağlantıları kullanabilirsiniz.

09:33 - 19/10/2016 Çarşamba
Güncelleme: 15:36 - 8/02/2021 Pazartesi
Diğer
Hotmail.
Hotmail.
yapmak oldukça kolaydır. Sizlere sunacağımız bağlantılar üzerinden rahatlıkla hesabınıza giriş yapabilir ve maillerinizi kontrol edebilirsiniz. Geçtiğimiz senelere göre daha çok kullanılmaya başlanan ve oldukça da çok sevilen
üzerinde artık profilleriniz de oldukça fazla özelleştiriliyor. Renk, tasarım veya birçok özelliği ile kullanıcıları cezbeden Hotmail'e giriş yapmak için haberimizde bulunan bağlantıları kullanabilirsiniz.




Açılan sayfa üzerinden daha önceden almış olduğunuz kullanıcı adı veya şifrenizle giriş yapınız. Daha sonra profilinize ait bilgileri düzenleyebilir ve özelleştirebilirsiniz.


Hotmail üzerinde neler yapabilirsiniz?


Hotmail üzerinden;


Tema renk ayarları


Mail okuma ayarları


Skype ayarları


MSN haberlerine ulaşma


Klasör özelliği


Aynı ekran üzerinde ekranı ikiye bölerek mailleri okuyabilirsiniz.


MSN'in kapatılmasıyla birlikte Skype kullanımı oldukça fazla artmaya başladı. Skype ise aynı zamanda Hotmail paneli üzerinden yönetilebiliyor. Kullanıcılar Hotmail'e giriş yaptıktan sonra Skype hesabıyla oturum açabilir ve oturumlarını gerçekleştirebilir.


Skype uygulamasında olduğu gibi kişi ekleyebilir, grup konuşması yapabilir ve görüntülü konuşma gerçekleştirebilir. Ancak görüntülü konuşma için tarayıcınıza bir eklenti eklemeniz gerekebilir.


Hotmail'i farklı kılan en büyük özellik şüphesiz ki mail süpürme olayıdır. Mail süpürme özelliği ile istenmeyen bir mailden gelen tüm mailleri tek seferde silebilirsiniz.


Örneğin, bir A kişisinden gelen mailleri istemiyorum diyelim. Bu kişiden gelmiş 50 tane mailimiz bulunsun. Mail süpürme olayıyla birlikte A kişisinden gelen tüm mailleri tek tıkla silebilirsiniz.


Hotmail'in bize sunduğu böyle güzel özellikler de bulunmaktadır. Aynı zamanda Hotmail'i tüm Android ve iOS cihazlar üzerinden de kullanabilirsiniz.



#Hotmail
#Hotmail giriş
#Skype
8 yıl önce