|

Hotmail oturum aç

Hotmail oturum açmak için haberimizde bulunan bağlantıları kullanabilirsiniz. Microsoft tarafından yıllardır hizmette bulunan mail sistemi vatandaşlar tarafından çokça tercih ediliyor. Birçok özelliğinin bulunmasıyla da vazgeçilmezler arasında yer alıyor. Bizler de sizler için oturum açma detaylarını derledik.

Yeni Şafak
08:43 - 22/03/2017 Çarşamba
Güncelleme: 19:41 - 24/03/2017 Cuma
Diğer
Hotmail oturum aç
Hotmail oturum aç

Hotmail oturum açma bilgileri haberimizde. Vatandaşlar sisteme giriş yaptıktan sonra maillerini kontrol edebilir ve yazışmalarını inceleyebilirler. Aynı zamanda da tasarım değişikliğini görebilirler. Bu işlemleri yapmak için ise sadece oturum açmanız yeterli olacaktır.





Hotmail'de mail süpürme ayarları

Açılan sayfada daha önceden almış olduğunuz kullanıcı adı ve şifrenizle giriş yapınız. Mail listeniz açıldığında ise süpürme işlemini başlatmak için aşağıdaki işlemleri gerçekleştirin…



İstenmeyen e-posta hesabınızı seçiniz. Daha sonra bu hesaptan gelecek olan tüm mailleri silmek için yukarıda bulunan 'Süpürme' seçeneğini işaretleyin. Bu işlemden sonra kolay bir şekilde seçtiğiniz hesaptan gelen tüm mailler otomatik olarak silinecektir.



Hotmail'e giriş yaparak tüm maillerinizi kontrol edebilirsiniz. Ayrıca Microsoft tarafından kullanıcılara birkaç basit özellik de sunuluyor. Verilen özelliklere göre Hotmail'e giriş yaparak istenmeyen mailleri süpürme tekniği ile süpürebilirsiniz. Hotmail'e giriş yaparak süpürme özelliğini kullanmak için haberimizi inceleyebilirsiniz.






#Hotmail
#Hotmail oturum aç
#Hotmail giriş
7 yıl önce