|

İstanbul'da trafik kazası: 6 yaralı

İstanbul Haber: Maltepe sahilinde üç aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 6 kişi hafif yaralandı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Yeni Şafak
12:46 - 12/03/2017 Pazar
Güncelleme: 12:50 - 12/03/2017 Pazar
Diğer
İstanbul Haber: Maltepe sahilinde üç aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 6 kişi hafif yaralandı.  Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.
İstanbul Haber: Maltepe sahilinde üç aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 6 kişi hafif yaralandı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

İstanbul Haber: Maltepe'de meydana gelen zincirleme trafik kazasında 6 kişi hafif yaralandı. Maltepe sahil yolunun Kartal yönünde İdealtepe mevkisinde Savaş Ağırman idaresindeki 34 LYL 01 plakalı otomobil, önce Sevilay Paşavul yönetimindeki 42 PP 361 plakalı otomobile daha sonra da kırmızı ışıkta bekleyen Serkan Bıyıklı'nın kullandığı 34 JT 7537 plakalı cipe çarptı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi, polis ekipleri kaza yerinde önlem aldı. Kazada hafif yaralanan Ağırman, Paşavul ve Bıyıklı'nın yanı sıra kimlikleri belirlenemeyen üç kişi Fatih Sultan Mehmet ile Kartal eğitim ve araştırma hastanelerine sevk edildi. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.




Olay saat 02.00 sıralarında Maltepe Sahilyolu Kartal istikameti İdealtepe mevkiinde meydana geldi. Savaş Ağırman'nın kullandığı 34 LYL 01 plakalı araç seyir halindeki Sevilay Paşavul yönetimindeki 42 PP 361 plakalı otomobile daha sonrada kırmızı ışıkta bekleyen Serkan Bıyıklının kullandığı 34 JT 7537 plakalı araçlara çarptı. Kazada 6 kişi yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Kartal Lütfü Kırdar Eğtim ve Araştırma ile Fatih Sultan Mehmet hastanelerine kaldırıldı. Olay yerine gelen trafik polisleri yapılan kontrollerde Savaş Ağırma'nın 87 promil alkollü olduğunu tespit etti. Kaza nedeniyle trafikte kısa süre aksamalar meydana geldi. Kaza yapan araçlar çekici ile kaldırıldıktan sonra trafik normale döndü.




#İdealtepe
#İstanbul Haber
#Trafik kazası
7 yıl önce