|

Kayserispor-Galatasaray maç özeti

Süper Lig'in 18. haftasında Galatasaray deplasmanda Kayserispor ile karşılaştı. Maça hızlı başlayan ve Eren'in golleri ile 2-0 öne geçen sarı kırmızı takım ikinci yarıda top hakimiyetini Kayserispor'a bıraktı. Umut Bulut'un attığı golde farkı 1'e düşüren Kayserispor, aradığı golü bulamadı. Uzatma dakikalarında yediği golle 3-1 mağlup oldu. İşte Kayserispor Galatasaray maç özeti.

Yeni Şafak
08:49 - 23/01/2018 Salı
Güncelleme: 09:01 - 23/01/2018 Salı
AA
Galatasaray deplasmanda karşılaştığı Kayserispor'u 3-1 yendi.
Galatasaray deplasmanda karşılaştığı Kayserispor'u 3-1 yendi.

Lige verilen aranın ardından Galatasaray ligin zorlu takımlarından Kayserispor ile karşılaştı ve maçın ardından puan durumunda 2. sırada yer aldı. Sarı kırmızılı takıma galibiyeti getiren goller Eren (2 ) ve Garry Rodrigues'den geldi. Kayserispor'un tek golünü ise Umut Bulut attı.

Galatasaray Kayserispor maçından notlar

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Süper Lig'de ikinci yarının ilk karşılaşmasında takımını, son oynadıkları lig maçından 5 değişiklik yaparak sahaya sürdü.

Süper Lig'de 24 Aralık'ta Göztepe ile oynanan 17. hafta maçının ilk 11'inde yer alan Gomis ve Fernando sakatlığı, Maicon da cezası nedeniyle kadroya alınmazken, Belhanda ve Linnes de yedek kulübesinde oturdu.

Bu isimlerin yerine Mariano, Yasin Öztekin, Selçuk İnan, Eren Derdiyok ve Latovlevici ilk 11'de oynadı.

- Mustafa Cengiz takımı yalnız bırakmadı

Galatasaray Kulübünün iki gün önce yapılan olağanüstü genel kurulunda başkanlığa seçilen Mustafa Cengiz, sarı-kırmızılı ekibi, Kayserispor deplasmanında yalnız bırakmadı.

Cengiz, Galatasaray başkanı olarak ilk maçını Kayserispor deplasmanında locada izledi. Sarı-kırmızılıların yeni başkanı Cengiz'e yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti.


- Selçuk İnan ilk 11'de

Galatasaray'ın eski teknik Direktörü Igor Tudor döneminde kadroya girmekte zorlanan Selçuk İnan, Kayserispor karşısında ilk 11'de sahaya çıktı.

Terim, orta sahanın ortasında Ndiaye ile birlikte deneyimli futbolcuya formayı verdi.

- Ka
yserispor'da tek değişiklik

Kayserispor Teknik Direktörü Marius Sumudica, ligin 17. haftasında 1-0 yenildikleri Evkur Yeni Malatyaspor maçının ilk 11'inde tek değişiklik yaptı.

Sumudica, Oleksandr Kucher'in yerine bu mücadelede Fernando Boldrin'e forma verdi.

Sarı-kırmızılı ekip Lung, Tiago Lopes, Kana Bıyık, Atila Turan, Sapunaru, Boldrin, Badji, Şamil Çinaz, Deniz Türüç, Mendes ve Umut Bulut ilk 11'iyle sahaya çıktı.

Kayserispor'un devre arasında kadrosuna kattığı Romanya 1. Lig takımlarından FCSB'den transfer edilen Brezilyalı futbolcu William Douglas Amorim de 18 kişilik kadroda yer aldı.

- Tribünler doldu

Kayserispor taraftarı, Galatasaray maçında takımını yalnız bırakmadı. Tribünleri dolduran sarı-kırmızılı taraftarlar, yaptıkları tezahüratlarla takımlarına destek verdi.

Kendilerine ayrılan bölümü dolduran Galatasaray taraftarı da takımlarını destekledi.

#Galatasaray
#Kayserispor
#SÜPER LİG
#Maç özeti
6 yıl önce
default-profile-img