|

Iron Maiden konserine geri sayım başladı

Ünlü İngiliz heavy metal grubu Iron Maiden, "Best Of" formatındaki Maiden England şovuyla İstanbul''da konser vermek için son hazırlıklarını tamamladı. Konser öncesi hayranları İnönü Stadı''na akın etti.

Cihan
00:00 - 26/07/2013 Cuma
Güncelleme: 18:27 - 26/07/2013 Cuma
Yeni Şafak
Iron Maiden konserine geri sayım başladı
Iron Maiden konserine geri sayım başladı

Ünlü İngiliz heavy metal grubu Iron Maiden, "Best Of" formatındaki Maiden England şovuyla İstanbul İnönü Stadı''nda konser vermek için son hazırlıklarını tamamladı. Iron Maiden hayranları saatler öncesinden konser alanının çevresini doldurdu. Konsere Türk vatandaşların dışında çok sayıda yabancı turistte rağbet gösterdi. Saatler öncesinden konser alanına gelen Iron Maiden hayranı Su Fidandaş, uzun zamandır bugünü beklediğini ve grubu hayranlıkla takip ettiğini söyledi. Fidandaş sözlerine şöyle devam etti: '' Kadıköy tarafından geliyorum. Uzun zamandır beklediğim bir konserdi. Uzun zamandır böyle bir eğlenceye ihtiyacımız vardı. Çok heyecanlıyım. Bu grubu yaklaşık 5 yıldır takip ediyorum. Türkiye''de tanınmış bir grup aslında Iron Maiden fakat Avrupa''da ve Amerika''da daha fazla tanınmış bir grup. Ülkemize turistlik amaçlı gelen turistlerinde bu fırsatı kaçırmadığını görüyoruz.''

Öte yandan, Konser gecesinde, Iron Maden'in yanı sıra Anthrax ve Voodoo Six'ni de sahne alacağı belirtildi. Konser, saat 18:30''da başlayacak.

11 yıl önce