|

Latin Rock'un devi Santana İstanbul'da!

Latin vurmalı çalgıların sıcaklığını, rock müziğin enerjisi ile birleştiren Carlos Santana, bu akşam Kuruçeşme Arena'da İstanbullu sanatseverle buluşacak

00:00 - 6/07/2009 Pazartesi
Güncelleme: 02:37 - 6/07/2009 Pazartesi
Yeni Şafak
Latin  Rock'un  devi  Santana  İstanbul'da!
Latin Rock'un devi Santana İstanbul'da!

Dünyada Latin-Rock tarzının en büyük temsilcisi olan Carlos Santana, 20 yıl aradan sonra bu gece İstanbul'da bir konser verecek. 50 yıldır zirveden inmeyen, 1969 yılındaki Woodstock festivali konseriyle efsaneleşen sanatçı, Turkcell Kuruçeşme Arena'da hayranları ile buluşacak. Saat:21.00'da başlayacak olan konser Santana'nın Avrupa Turnesi'nin önemli ayaklarından biri. Sanatçı İstanbul konserinin ardından Yunanistan'da bir konser verecek.

Latin vurmalı çalgılarının ateşini, Rock müziğinin enerjisi ile birleştiren sıra dışı soundu ile Türkiye'deki müzikseverlerin gönlüne taht kuran sanatçı, "Supernatural” albümü 10 mil-yonluk bir satış rakamına ulaşmış ve 8 dalda Grammy ödülü kazanmıştı. Santana, ülkemizde Black Magic Woman, Smooth, Love of My Life, Oye Como Va ve Jingo gibi hitleri ile tanınıyor. Heyecanla beklenen konseri, İstanbul Kültür Sanat Vakfı düzenliyor.





15 yıl önce