|

Morrissey''de İstanbul hayranı çıktı

Ünlü İngiliz şarkıcı Morrissey hayran sitesine verdiği röportajında bir roman yazdığını açıkladı. Ayrıca bir sürpriz yaparak ''İçinde ''Istanbul'' adlı yeni bir şarkının bulunacağı bir albüm çıkaracağım.'' açıklamasında bulundu.

.
00:00 - 7/01/2014 Salı
Güncelleme: 15:36 - 7/01/2014 Salı
Yeni Şafak
Morrissey''de İstanbul hayranı çıktı
Morrissey''de İstanbul hayranı çıktı

Morrissey, geçtiğimiz ekim ayında biyografisini yayımlamıştı. True To You adlı hayran sitesine bir söyleşi veren ünlü şarkıcı Morissey, bir roman yazmayı düşünüp düşünmediğine ilişkin soruya, ''2013''te yayımladığım Autobiography bugüne kadar çıkardığım bütün plaklardan daha başarılı oldu. Yani, evet romanımın yarısındayım. Umutlarım var'' dedi. Söz konusu romanın içeriğine ilişkin bilgi vermeyen İngiliz müzisyenin edebiyat dünyasına olan ilgisinde müzik sektöründe yaşadığı zorlukların da etkisi varmış gibi görünüyor.

Roma'dan sonra ikinci favori şehrim

Sanatçı aynı söyleşide, içinde ''Istanbul'' adlı yeni bir şarkının bulunacağı bir albüm çıkaracağını da açıkladı. Morrissey, ''İstanbul, Roma''dan sonra dünyadaki ikinci favori şehrim. İstanbul''da olduğum zaman ölmezmişim gibi geliyor bana. Orada huzur buluyorum'' dedi.

10 yıl önce