|

2018 Microsoft Hotmail giriş için tıklayınız

Hotmail girişi için haberimizde bulunan bağlantıları kullanabilirsiniz. Microsoft tarafından kullanıcıların hizmetine sunulan Hotmail, kısa sürede çok daha fazla tercih edilmeye başlandı. İşte Hotmail giriş ve oturum ayarları.

Yeni Şafak
08:59 - 26/02/2018 Pazartesi
Güncelleme: 09:12 - 26/02/2018 Pazartesi
Diğer
Hotmail giriş için tıklayınız
Hotmail giriş için tıklayınız

Hotmail giriş yapmak oldukça kolaydır. Sizlere sunacağımız bağlantılar üzerinden rahatlıkla Hotmail’e giriş yapabilir ve maillerinize ulaşabilirsiniz. İşte Hotmail giriş ve oturum açma ayarları…



Yukarıdaki bağlantıyı kullanarak gerekli boş alanları doldurarak Hotmail'e kayıt işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

Hotmail'in en güzel özelliklerinden bir tanesi de sistem üzerinde istenmeyen maillerin hepsini tek seferde silmektir. 'Süpür' özelliği ile birlikte sistemdeki istenmeyen mailleri çok rahat bir şekilde toplu şekilde silebilirsiniz.

Aynı zamanda sisteme entegre edilen 'Skype' özelliği ile de uygulamaya sahip olmasanız bile tarayınız üzerinden uygulamayı kullanmaya devam edebilir ve arkadaşlarınızla iletişiminizi koparmayabilirsiniz.

Hotmail'in kullanıcılara sunduğu en güzel özelliklerinden bir tanesi de özelleştirilebilir profil ayarlaması. Bu özellik ile kullanıcılar mail kutusunu istediği gibi şekillendirebilir. Renk, tasarım, boyut vs. özelliklerle kullanıcılar mail kutularını renklendirebilir.

Bizlere sunulan bir diğer özellik ise aynı sayfa üzerinde hem maillerinizi okuyabilir hem de tüm listeye ulaşabilirsiniz. Sayfaya ikiye bölme özelliği ise oldukça kullanışlı bir özelliktir.

Sizler de bu dev özelliklerle birlikte Hotmail'e giriş yapabilir ve oturum açabilirsiniz.

Hotmail hesabı nasıl açılır?

Dünya çapında en yaygın kullanılan e mail hizmetlerinden biri olan Hotmail'in kolay kullanımı ve üstün özellikleri tercih sebebi oluyor. Hotmail hesabı nasıl açılır? Hotmail mail depolama aracı kullanım kolaylıkları neler? Outlook oturumu yönetme hakkında merak edilenler….

Öncelikle Outlook hesap açma sayfası olan
gidin. Önünüze çıkan sayfadaki boşlukları doldurun. Alacağınız Hotmail adresi örnek olarak abc@hotmail.com şeklinde olacaktır. İkinci bölümde yer alan “hotmail.com" isminin bir kaç alternatifi bulunmaktadır. Bunlar; outlook.com – outlook.com.tr – hotmail.com – hotmail.com.tr – windowslive.com. Seçim size kalmış. Bilindiği gibi Hotmail artık Outlook oldu ama değişen sadece tema oldu. Belirlediğiniz hotmail ismi eğer sistemde varsa Hotmail sizi uyaracak ve hatta size alternatif isimler önerecektir.

Outlook hesap açma işlemleri bu kadar basit. Şimdi siz de hemen bir Hotmail hesabı açın Outlook'un size sunacağı üstün özellikleri ile mailleşin…
#Hotmail
#Hotmail giriş
#Hotmail oturum açma
6 yıl önce
default-profile-img