|

Osmangazi’de su kesintisi-Bursa su kesintisi sorgulama

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde su kesintisi yapılacağı açıklandı. 17-18 Eylül tarihlerinde yapılacak su kesintisiyle ilgili bilgileri ve sorgulama sayfasını haberimizden görebilirsiniz.

Yeni Şafak
18:20 - 15/09/2017 Friday
Güncelleme: 18:58 - 15/09/2017 Friday
Osmangazi’de su kesintisi-Bursa su kesintisi sorgulama
Osmangazi’de su kesintisi-Bursa su kesintisi sorgulama
Bursa’nın Osmangazi ilçesinde su kesintisi yapılacak.

BUSKİ Genel Müdürlüğü İşletmeler 1. Bölge Daire Başkanlığı tarafından yapılacak çalışmalar çerçevesinde Panayır Mahallesi, 7.Günaydın ile 4. Sevimli sokaklar ve civarında 17 - 18 Eylül 2017 tarihlerinde 08:00 ile 18:00 saatleri arasında zaman zaman su kesintisi yapılacak.
Gürsu ve Kestel'e 105 milyon liralık yatırım

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin vizyonuyla 2014’ten bu yana Gürsu ve Kestel’e 105 milyon TL’lik yatırım gerçekleştirdiklerini belirten BUSKİ Genel Müdürü İsmail Hakkı ÇETİNAVCI, yatırımlar kapsamında artan nüfusun da ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak, her iki ilçenin altyapı ağını yenilediklerini vurguladı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi BUSKİ Genel Müdürü İsmail Hakkı ÇETİNAVCI’nın çalışmaları yerinde incelediği şube müdürlükleri ziyareti devam ediyor. Bu kapsamda, BUSKİ Gürsu Şube Müdürlüğü ve Kestel Şube Müdürlüğü’nü ziyaret eden ÇETİNAVCI, Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin vizyonuyla Kestel ve Gürsu’ya 2014’ten bu yana geçen süreçte 105 milyon TL’lik yatırım gerçekleştirdiklerini söyledi.

Bu kapsamda Gürsu’ya 30 milyon TL’lik yatırımla, mevcut sisteme yaklaşık, 10 kilometrelik kanalizasyon hattı, 11 kilometrelik yağmur suyu kanalı ve 6 kilometrelik de içme suyu hattı ilave ettiklerini belirten ÇETİNAVCI, yine Gürsu’ya yapılan yatırımlar kapsamında 32 tonluk asfalt dökme işlemi gerçekleştirdiklerini vurguladı.

ÇETİNAVCI, Gürsu-Dışkaya İlaçlama Havuzu’nun da yapım aşamasında olduğunu dile getirdi.

Kestel’e de büyük yatırımlar gerçekleştirdiklerini belirten ÇETİNAVCI, “2014’ten bu yana yaklaşık 75 milyon TL’lik yatırımla Kestel’de 177 kilometrelik içme suyu, 70 kilometrelik kanalizasyon hattı, 24 kilometrelik yağmur suyu kanalı imalatı gerçekleştirdik. 61 tonluk asfalt dökme işlemi, 1.5 kilometrelik dere ıslahı ile dört gölet ve sulama tesisini hizmete sunduk. Bütün bunların yanısıra, beş gölet ve sulama tesisi de yapım aşamasında bulunuyor” diye konuştu.

BUSKİ Genel Müdürü İsmail Hakkı ÇETİNAVCI’nın Gürsu ve Kestel şube müdürlükleri ziyaretinde, BUSKİ Genel Müdür Yardımcısı Adem VURAL ile İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı Personel Şube Müdürü Ahmet ARSLAN hazır bulundu.

#Bursa
#Osmangazi
#Su kesintisi
7 years ago