|

Östersunds-Galatasaray maçı ne zaman, hangi kanalda, şifreli mi?

Östersund Galatasaray maçının hangi kanalda ve şifreli olup olmayacağı netleşti. Avrupa Ligi’nde 2. Ön Eleme Turu oynayacak olan Galatasaray, hazırlıklara devam ederken taraftarlara da müjdeli haber geldi. Peki Östersund Galatasaray maçı hangi kanalda, şifreli mi?

Yeni Şafak
11:25 - 7/07/2017 الجمعة
Güncelleme: 11:50 - 7/07/2017 الجمعة
Diğer
Östersunds-Galatasaray maçı ne zaman, hangi kanalda, şifreli mi?
Östersunds-Galatasaray maçı ne zaman, hangi kanalda, şifreli mi?

Geçtiğimiz sezon istediği başarıyı yakalayamayan ve kadrosunu Maicon, Belhanda ve Gomis gibi güçlü isimlerle güçlendiren Galatasaray, Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu’nda İsveç’in Ostersunds takımıyla karşılaşıyor. Sarı kırmızılı taraftarlar ise bu heyecanlı maç için tüm gelişmeleri yakından takip ediyor. Takıma katılan yıldızları izlemek isteyen sarı kırmızılı takımın taraftarlarına ise müjdeli haber geldi. Östersund Galatasaray maçının şifresiz kanaldan yayınlanacağı duyuruldu. Peki Östersund Galatasaray maçı hangi kanalda?

Östersund Galatasaray maçının 13 Temmuz’da saat 20.00’de Kanal D ekranlarından şifresiz olarak yayınlanacağı duyuruldu.

İsveç Ligi'nde 3. sıradalar

Galatasaray'ın rakibi Östersunds devam eden İsveç Ligi'nde geride kalan 12 hafta sonunda 6 galibiyet, 3 beraberlik ve 3 mağlubiyet ile 21 puan topladı. İsveç ekibi 3. sırada bulunuyor. 12 maçta 19 gol atan Östersunds buna karşın kalesinde 14 gol gördü.

Bu sezon kendi sahasında 6 maça çıkan Östersunds'un iç sahada mağlubiyeti bulunmuyor. 6 maçta 4 galibiyet ve 2 beraberlik aldılar. Deplasmanda ise 6 maça çıkan Östersunds 2 galibiyet 1 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı.

Son haftalarda oldukça forma olan Östersunds son 4 maçında ligde 10 puan toplamayı başardı.


Östersunds deplasmandan bir puanla döndü

Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turundaki rakibi Östersunds, İsveç Birinci Futbol Ligi'nde konuk olduğu AIK ile 2-2 berabere kaldı.

Friends Arena'da oynanan karşılaşmada Östersunds'un gollerini 22 ve 57. dakikalarda Gabriel Somi, ev sahibi takımın gollerini ise 33. dakikada Henok Goitom ve 87. dakikada Denni Avdic attı.

Ligde üç maç sonra puan kaybeden Östersunds ve AIK, 22'şer puanla 4 ve 5. basamakta sıralanıyor.

Östersunds ile Galatasaray arasındaki UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu ilk maçı 13 Temmuz'da İsveç'te, rövanş karşılaşması ise 20 Temmuz'da Türkiye'de oynanacak.


Galatasaray, yeni sezon hazırlıklarını sürdürdü

Galatasaray, 2017-2018 sezonu yurt dışı hazırlık kampı kapsamında Slovakya’nın Samorin kentinde bu akşam bir antrenman gerçekleştirdi.Teknik Direktör Igor Tudor yönetiminde yapılan idman core egzersizleriyle başladı. Antrenmanın sonraki bölümünde pas ve top kapma çalışması yapıldı. Son bölümdeki yediye üç dar alanda pas ve topa sahip olma çalışmasıyla antrenman tamamlandı.Antrenman öncesi Türkiye’nin Bratislava Büyükelçisi Aslıgül Üğdül, takımı ziyaret ederek yeni sezon için başarılar diledi.Galatasaray, yeni sezon hazırlıklarını yarın yapacağı çift antrenman ile sürdürecek.





#Östersunds
#Galatasaray
#Östersunds Galatasaray maçı hangi kanalda?
#Avrupa Ligi
٪d سنوات قبل