|

Ardahan hava durumu! Ardahan'da okullar yarın tatil mi?

Ardahan'da yarın (14 Aralık) okullar tatil mi? sorusunun yanıtını haberimizde sizlerle paylaştık. Ardahan'da da kar yağışı ve fırtına sebebiyle Çıldır ilçesinde, yüksek gerilim hattı bulunan elektrik direkleri zarar gördü. İşte 5 günlük Ardahan hava durumu...

Yeni Şafak
17:31 - 13/12/2016 Salı
Güncelleme: 17:37 - 13/12/2016 Salı
Diğer

Ardahan'da okullar yarın tatil mi? Ardahan'da hava durumu nasıl? sorularının yanıtını haberimizde sizlerle paylaştık. Ardahan'da da kar yağışı ve fırtına sebebiyle Çıldır ilçesinde, yüksek gerilim hattı bulunan elektrik direkleri zarar gördü. ARAS Elektrik Ardahan İl Müdürü Meryem Akpınar, AA muhabirin yaptığı açıklamada, kar yağışı ve fırtına yüzünden ilçedeki 9 köye elektrik verilemediğini belirerek, "Fırtına enerji nakil hatlarına ve direklere zarar verdi. Çıldır'da şimdilik 9 köye enerji veremiyoruz. İl genelinde de iletkenlerde görülen zararlardan dolayı kısmi kesintiler oluyor ancak bunları en kısa zamanda gideriyoruz." şeklinde konuştu. Akpınar, Çıldır ilçesine enerji akışını öğleden sonra sağlayabilmek için çalıştıklarını sözlerine ekledi.



Ardahan'da yarın okullar tatil mi? sorusuna dair Ardahan Valiliğinden yapılmış resmi bir açıklama henüz bulunmamaktadır.






#Ardahan
#Ardahan hava durumu
#Ardahan'da okullar tatil mi?
7 yıl önce