|

Balıkesir yediemin deposunda yangın! Onlarca araç kül oldu

Balıkesir'de, bir yediemin deposunda çıkan yangında çok sayıda araç hasar gördü. Yangında 25 otomobil, 4 otobüs, 3 kamyon ve 1 tır kullanılamaz hale geldi.

Yeni Şafak
18:17 - 1/08/2017 Salı
Güncelleme: 18:57 - 1/08/2017 Salı
AA
Balıkesir yediemin deposunda yangın
Balıkesir yediemin deposunda yangın

Balıkesir'de, bir yediemin deposunda çıkan yangında çok sayıda araç hasar gördü. Alınan bilgiye göre, Küçük Sanayi Sitesi 4. Kapı mevkisindeki Balıkesir Yediemin Deposu'nda, henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Rüzgarın etkisiyle kısa sürede büyüyerek depodaki icralık ve hurdalık araçlara sıçrayan yangına, Balıkesir Büyükşehir Belediyesine bağlı itfaiye ekipleri müdahale etti. Yangının olduğu bölgede gökyüzünü siyah dumanlar kapladı. İtfaiyenin 11 arazöz ve 40 personelle müdahalede bulunduğu yangın, sonucu güçlükle kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangında, 25 otomobil, 4 otobüs, 3 kamyon ve 1 tır kullanılamaz hale geldi.

700 balya saman kül oldu

Balıkesir’in Kepsut ilçesinde çıkan yangında 700 balya saman küle döndü.Edinilen bilgiye göre, Kepsut’a bağlı Bükdere Mahallesi’nde Ali Osman Akkaş’a ait samanlıkta meydana gelen yangında 700 balya saman kül oldu. Samanlığın önünde kaynak makinesinden çıkan kıvılcım ile tutuştuğu iddia edilen samanları söndürmek için 2 itfaiye ekibi 1 saatlik çalışma yaptı. 700 balya saman kısa sürede küle döndü.

Akçay kordondaki kaçak yapılar yıkıldı

Edremit’in Akçay Mahallesii Kordon bölgesinde izinsiz olarak konulan stantlar Edremit Belediyesi tarafından kaldırıldı. Sahil şeridini kapatan stantların yıkım işlemini yapan belediye ekiplerine İlçe Emniyet Müdürlüğü de destek verdi.Edremit Kaymakamlığı ve Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ile yapılan resmi yazışmalar sonucu Edremit İlçesi Akçay Mahallesi sahilinde izinsiz olarak yapılan yapıların yıkım işlemi gerçekleştirildi. Edremit Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü ve Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerce yapılan işlem sonrası kaçak yapılar ortadan kaldırıldı. Yapı Kontrol Müdürlüğü yetkililerinin yaptığı açıklamada, 317 ada 2 ve 3 parsel numaralı taşınmazların izinsiz ve ruhsatsız olmasının yanı sıra hiçbir onayın alınmadığı belirtildi. Gecekondu şeklinde yerleştirilmiş olan stantların Edremit Belediyesi ekiplerince yıkım işlemine başlandığı ve Edremit İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin de verdiği destek ile yıkımın tamamlandığı ifade edildi.


#Balıkesir
#Yangın
#yediemin
#otopark
#araç yangını
7 yıl önce