|

Barbaros Şansal gözaltına alındı! Barbaros Şansal'a büyük tepki!

Barbaros Şansal gözaltına alındı. Sosyal medya üzerinden Türkiye'ye yaptığı hakaretlerle gündeme gelen Barbaros Şansal, dün Türkiye'ye gönderildi. Türk Hava Yolları'nın tarifeli uçağı ile İstanbul'a gönderilen Şansal, Atatürk Havalimanı'nda vatandaşların tepkisi ile karşılaştı. Aynı zamanda sosyal medya üzerinden de vatandaşlar Barbaros Şansal'a tepkiler yağdırdı.

Yeni Şafak
08:50 - 3/01/2017 Salı
Güncelleme: 10:06 - 3/01/2017 Salı
Diğer

Barbaros Şansal gözaltına alındı. Yeni yıl için KKTC'ye giden ve sosyal medya üzerinden paylaştığı video ile Türkiye'ye hakaret eden Barbaros Şansal, gözaltına alınarak Türkiyeye gönderildi. Türkiye'ye gelen Şansal, tepkilerle karşılaştı.


Modacı Barbaros Şansal'ın sosyal medya hesabından Türkiye'ye hakaret ettiği görüntülerinin yayınlanması, KKTC İçişleri Bakanlığı'nı harekete geçirdi.



Yılbaşı tatili için geldiği KKTC'de gözaltına alınan Şansal, Türk Hava Yolları'nın 20.55 tarifeli uçağıyla İstanbul'a gönderildi.



Barbaros Şansal, İstanbul'a getirildi

İçinde Barbaros Şansal'ın da bulunduğu Lefkoşa-İstanbul seferini yapan THY uçağı, Atatürk Havalimanı'na indi.



Polisler tarafından uçak altından alınan Şansal, burada kendisine tepki gösteren bazı vatandaşlar tarafından darbedilmek istendi. Bu kişilere engel olabilmek için yoğun çaba harcayan polisler, Şansal'ı, polis aracına bindirerek havalimanından ayrıldı.



Şansal'a yolculuk sırasında uçaktaki vatandaşların da tepki gösterdiği öğrenildi.



Şansal, gözaltına alındı

Gözaltına alınan Şansal, çok sayıda polis eşliğinde getirildiği Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildi. Şansal, daha sonra Vatan Caddesi'ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğüne bağlı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğüne götürüldü.



Barbaros Şansal'a, 11 Mayıs 2015 tarihinde, Lefkoşa Ercan Havalimanında üzerinde uyuşturucu ile yakalanmaktan bir ay hapis cezası verilmişti.



Barbaros Şansal'a tepki yağdı

Şansal, uçakta da taşkınlık yaptı. Şansal'la yolcular arasında arbede yaşandığı ifade edildi. Gerilim polisin araya girmesiyle yatıştırıldı. Şansal'ı taşıyan uçak İstanbul Atatürk Havalimanı'na inince de gerilim devam etti. Bir grup vatandaş uçaktan indiği sırada Şansal'a tepki gösterdi. Vatandaşlar üzerine yürüyünce polis Şansal'ı arabaya bindirerek kaçırdı. Onlarca vatandaşın suç duyurusunda bulunduğu Şansal'ın "halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama" suçundan yargılanması bekleniyor.


#Barbaros Şansal
#Şansal'a tepki
#Barbaros Şansal son dakika
7 yıl önce