|

Bayram mesajları 2016 - Kurban Bayramı’na özel kısa ve uzun mesajlar

Bayram mesajları haberimizde. Yıllardır gelenek haline gelen ve akrabalarınızdan tutun da tüm sevdiklerinize kadar gönderebileceğiniz en güzel mesajları haberimizde derledik. WhatsApp, Facebook, Twitter veya Instagram üzerinden de ne güzel Kurban Bayramı mesajlarını paylaşabilirsiniz. İşte sizler için özenle seçtiğimiz bayram mesajları…

Yeni Şafak
12:21 - 11/09/2016 Pazar
Güncelleme: 12:28 - 11/09/2016 Pazar
Diğer
Bayram mesajları

nı sizler için derledik. Kurban Bayramı'nda sevdiklerinize en güzel mesajları gönderebilirsiniz. Bayramlarda selamlaşmak, barışmak, hatırlanmak oldukça önemlidir. Akraba ziyaretleri, büyükleri ziyaret ve bazı geleneksel şeyler büyük önem taşımaktadır. Bunlardan biri de geleneksel bayram mesajlarıdır. Sizler de en güzel bayram mesajlarını göndererek onları mutlu edebilirsiniz.



Bayram mesajları yıllardır gelenek haline gelmiştir. Vatandaşlar herkesi arayamasalar da en azından bir mesaj atarak onları mutlu etmek isterler. Özellikle teknolojinin de gelişmesiyle birlikte herkes tüm mesajları ya sosyal medya üzerinden paylaşıyor ya da online programlar aracılığıyla. Kısa SMS'ler artık yerini WhatsApp gibi çevrimiçi programlara bıraktı. Vatandaşlar kısa ve resimli bayram mesajlarını artık çok daha kolay bir şekilde WhatsApp üzerinden paylaşıyor. Ayrıca Facebook, Instagram gibi alanlardan da daha çok kişiye ulaşabiliyorlar.



Sizlere sunacağımız bağlantılarla hem resimli hem de kısa Kurban Bayramı mesajlarına ulaşabilirsiniz.






Alemlerin Yaratıcısı Ve Alemlerin Rabbi Yüce Allah'a Sonsuz Şükürler Olsun! Kurban Bayramı Bereketiyle, Bolluğuyla Gelsin, Tüm İnsanlık İçin Hayırlara Vesile Olsun Kurban Bayramınız Kutlu Olsun



Dua Et, Karanlıkta Işık Olsun. Şükret, Gönlün Huzur İle Dolsun. Tövbe Et, Mevlam Kabul Buyursun. Şeytana Uyma Ki, Allah Korusun. Selam Ve Dua İle Kurban Bayramınız Mübarek Olsun.



Yuregıne Damla Damla Umut, Gunlerıne Bın Tatlı


Mutluluk Dolsun. Sevdıklerın Hep Yanında Olsun,


Yuzun Ve Gulun Hıc Solmasın. Kurban Bayramın


Kutlu Olsun…



Mübarek Kurban Bayramınızı Kutlar, Sağlık Ve Mutluluk Dolu Nice Bayramlar Dilerim.



Tüm İslam Aleminin Kurban Bayramı Mübarek Olsun. Huzur Ve Barış Dolu Nice Bayramlara.



İslam'a Gönül Vermiş Herkesin Kurban Bayramını Kutlar, Sağlık Ve Mutluluklar Dilerim.



Kurban Bayramınız Kutlu Olsun. Sevdiklerinizle Birlikte, Sağlıklı Ve Huzurlu Bayramlara.



Türk – İslam Aleminin Mübarek Kurban Bayramını Kutlar, Hayırlara Vesile Olmasını Dilerim.



Türk- İslam Dünyası'nın Kurban Bayramı Kutlu Olsun. Yüce Allah Bizi Nicelerine Ulaştırsın.



Kurban Bayramınızı En İçten Dileklerimle Kutlar, Sağlık, Mutluluk Ve Esenlik Dolu Günler Dilerim



Hayır Kapılarının Sonuna Kadar Acık, Kaza Ve


Belaların Bertaraf Oldugu Kurban Bayramının,


Yasadıgınız Tum Sorunları Alıp Goturmesı


Dılegıyle…




Damağınızı, Gönlümüzü Ve Çevrenizi Tatlandıran, Güzel Ve Bereketli Bir Kurban Bayramı Dileriz. Hayırlı Bayramlar….



Bugün Kederleri Bir Yana Bırakıp Mutlu Olalım. Kurban Bayramını Doya Doya Yaşayalım. Hayırlı Bayramlar! Her Şeye Kadir Olan Yüce Allah, Bizleri, Doğru Yoldan Ve Sevdiklerimizden Ayırmasın!



Varlığı Ebedi Olan, Merhamet Sahibi, Adaletli Yüce Allah Kendisine Dua Edenleri Geri Çevirmez. Dualarınızın Rabbin Yüce Katına İletilmesine Vesile Olan Kurban Bayramınız Mübarek Olsun.



Kurban Bayramınız Kutlu, Yüreğiniz Hep Umutlu, Umutlarınız Atlı, Sevdanız Kanatlı, Mutluluğunuz Katlı, Sofranız Tatlı, Mekânınız Tahtlı, Ömrünüz Bahtlı Olsun…



Kainatın Yaratıcısı Ve Alemlerin Rabbi Yüce Allah'a Sonsuz Şükürler Olsun! Kurban Bayramı Bereketiyle, Bolluğuyla Gelsin, Tüm İnsanlık İçin Hayırlara Vesile Olsun.



Küslerin Barıştığı, Sevenlerin Bir Araya Geldiği, Rahmet Ve Şefkat Dolu Günlerin En Değerlilerinden Olan Kurban Bayramınız Kutlu Olsun.



Birlik Beraberliğin Doğduğu, Sevgilerin Birleştiği, Belki Durgun, Belki Yorgun, Yinede Mutlu, Yine De Umutlu, Yine De Sevgi Dolu Nice Bayramlara…



Mübarek Kurban Bayramınızı Tebrik Eder Hayırlara Vesile Olmasını Dileriz. Bu Hayırlı Günde Dualarınız Kabul Olsun. Dualarınızı Eksik Etmeyin…



Kurban Bayramınızı Kutlar, Bu Mübarek Günlerin Allah'a Ve Efendimize Biraz Daha Yaklaşmak İçin Vesile Olmasını Rabbimizden Niyaz Ederim.




#Kurban Bayramı
#Kurban mesajları
#2016 kurban mesajları
8 yıl önce